Szerző Téma: Lezárt központok?  (Megtekintve 1545 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető lordcroft

• Kezdő tag
  • **
Re:Lezárt központok?
#7 2014. Április 14. - 21:06:44
0
Igazából már régóta porosodik és úgy emlékszem hogy valami jumperes megoldást próbáltam, be is lépett telepítői módba de mikor új telepítői kódot akartam megadni nem fogadta el meg úgy egyik szekció módosítását sem mentette el...lehet hogy a kp. beteg...
előzmény: Szabolcsr2d4 #6

Nem elérhető Szabolcsr2d4

• Törzstag
#6 2014. Április 14. - 19:40:06
0

Nem elérhető Szabolcsr2d4

• Törzstag

Nem elérhető lordcroft

• Kezdő tag
  • **
#4 2014. Április 14. - 12:19:48
0
Igazából, jó barátnak lenne a napco, a satel meg csak úgy a saját szórakozásomra. Hasznot egyiktől sem vártam. A satelnak utána fogok olvasni, köszönöm a tippet. A napcoval mivel egy hétvégi házban van tőlem 70 km-re asszem nem szórakozok. Láttam itt a fórumon valaki (talán Lacy) árult xp400 panelt kezelővel együtt. Lehet rárepülök és akkor biztosra megyek. Köszönöm a válaszokat. Igazából azért érdekelt a téma, hogy volt-e már valaki aki külső íróban újraírt firmwaret és ha igen azt dumpba honnan szerezte be, meg ilyenek.
előzmény: syn7h37ic #3

Nem elérhető syn7h37ic

• Szakember
  • Ős tag
#3 2014. Április 14. - 11:00:38
0
Ahogy előttem is írták, ez pont az a két központ típus, ahol új állja a helyét. Tényleg olyan olcsók, hogy semmi értelme. Nem bántásképp, de ha annyira árérzékeny az ügyfél, hogy erre sajnálja a pénzt, akkor nincs is értelme tovább foglalkozni vele, ha csak nem egy családtag. Satel-nél lehetséges az install ismerete nélkül is szerviz módba lépni.
előzmény: lordcroft #1

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
#2 2014. Április 14. - 06:04:56
+2
A kérdés láttán végigfutott rajtam, hogy mennyi a Te óradíjad? Persze ez csak elméleti kérdés, annak tükrében, hogy mindkét központ a low-cost kategóriába tartozik.Ha 1-2 óránál többet kell vele foglalkoznod, akkor máris túllépted az új központ árát egy régi foltozásával. Persze a megoldás az embernek mosolyt csal az arcára utána, csak abból nem veszel stolwerk-et a gyereknek...
Na szóval a Satel-nél picit olvasgass, ott feltehetően egyszerűen a prg módban fogod magad találni, ha veszed a fáradságot és olvasol.
Napco központja picit bonyolultabb eset, javaslom, hogy csinálj 6-8 hard reset-et -remélem 1-et már csináltál...- és mindegyik után próbáld ki a gyári kódot. Ha nem jött be akkor MA-ban kilock-olják, de 2-3eFt-al drágábban veszel egy XP600-at- vagy bármi mást....

előzmény: lordcroft #1

Nem elérhető lordcroft

• Kezdő tag
  • **
Lezárt központok?
#1 2014. Április 13. - 21:57:33
0
Üdv mindenkinek!

Lenne egy elméleti kérdésem. Van 2 központ a környezetemben amelyeket nem tudok programozni, mert elveszett a telepítő kódjuk a telepítővel együtt. Szóval az ügyfél viszont mindkét esetben ár érzékeny és nem akar új központot venni. Van esetleg esély rá hogy lockolt központoknak esetleg rom kiforrasztásával majd külső íróval újra lehetne írni a firmware-ét? Csinált már valaki ilyent? Amúgy a két központ: satel ca5, a másik pedig napco xp400

Válaszotok előre is köszönöm!

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!