ÜDv mindenkinek!
Régóta olvasója vagyok a forumnak. A Nevem Raul Antera 38 éves,(agyilag csak 10) Elektroműszerész vagyok (amúgy eladó egy telefonboltban)Nős vagyok van 2 lányom 7-10 évesek. Budapesten élek.
A nyaralóm Bivalybükkfa felsőn van a falu határától is 8 km.Hobbi elektromos ember vagyok.0- 20Kv-ig van papírom is.
Vgabornak: Na szóval.A texecomot ismerem tudom programozni,de mivel ez nyaraló,és már 6X felnyomták, az egyik alkalommal(legutóbbi) leszaggaták a falról az LCD kezelőt és elvitték.Majd 2 nap múlva visszamentek és a központot is leszedték a 3 pirrel együtt.. A kültérit nem érték el így ott hagyták.Ezért NEm fogok megint 20-30 ezerért LCD-t venni.
Kaptam jutányos áron egy SP5500 központot amit egy 1-éve épült házból szereltek le tulajdonosváltás után. vettem egy ,/MG32LED/ kezelőt hozzá 10-ezer forintért ,meg egy PC 250 GSM modult. amit úgy el dugtam,hogy tuti nem találják meg.
Végfelhasználó vagyok, elektroműszerész. Amatőr szinten magamnak szerelek riasztót (mekk mester).
A programozásban annyira jutottam,hogy a zónákat bekalibráltam(melyik milyen mit miért hogyan csináljon)
Az lenne a kérésem,hogy aki arra érdemesnek tart, az mint egy 8 éves gyereknek, lépésről lépésre írja
mit kell beütnöm hogy menjen a GSM is. Amit szeretnék, megadni egy telefonszámot amire minden nyitásról sms-t küldjön és a riasztásról meg sms-t és hívjon is.
Üdv Raul
Ui: csinján az ostorral