Erre való a kényszerélesítés opció, amit zónánként lehet kapcsolni SP szériánál
Mint sok más központnál is...
DE! Azért lássuk be a kényszer élesítési lehetőség nem túl biztonságos! (Erre utaltam talán
)
Jó lehetőség, pl. hogy nyitott emeleti fürdőablak mellet, nyitott garázs kapunál...élesítsél.
DE! a helyszínen legalább látod, hogy mit csinálsz! (Itt meg távvezérlés volt az alaptéma)
Egyébként az SP széria hibájának is mondhatnám ezt, főleg ha biztonságtechnikáról beszélgetünk...
Felhasználó barátnak is mondhatnám a megoldást...csak inkább "bolond biztos" megoldás. Biztos bekapcsol a rendszer csak hogy...
Pl.
Feltételezek egy olyan rendszert amelyben minden ablakon nyitásérzékelő és minden szobában infra...
Na most ha az összes zóna force és az összes élesítés force akkor full nyitott ház mellett élesíted a házat...
Jó kis kereszthuzat...jó sok téves riasztás! Jó tudom nem kell mindegyik force legyen...
Mondjunk mindegyikünk találkozik olyan ügyféllel aki azért hív ki, mert Ő" beütötte a kódot" , de amikor haza jött ki volt kapcsolva!!!....Biztos rossz a riasztó....Na az ilyeneknek való az automata FORCE mód...
Ha már távvezérlésről beszélgetünk javasolnám inkább az Iparadoxot. Akkor legalább látod mi történik, mi van nyitva és tudsz bypasst vagy nyitott zóna melletti élesítést...(Az meg már megint drága...IP modul+internet kő)
Egyébként feltűnt már a kollégáknak, hogy EVOval a nem Force zóna is AutoForce lesz Iparadox esetén!?!
Nekem ez tetszik bár nem "bolond biztos"!