Szerző Téma: Paradox ZX4 / ZX8 milyen dobozba álmennyezet fölé?  (Megtekintve 3910 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető SLC

• Szakember
  • Ős tag
Őszintén megmondva más irányba indultam amikor rájöttem, hogy ebben a dobozban gyári körmök vannaka zónabővítőknek :-) 2db fér bele a 8-ból  :D

előzmény: vlezlee #14

Nem elérhető vlezlee

• Szakember
  • Ős tag
Ezaz, ilyent kerestem, hatalmas király vagy!!! Ha találkozunk hajts be rajtam pár sört :)
előzmény: SLC #10

Nem elérhető syn7h37ic

• Szakember
  • Ős tag
Power-nél van.
előzmény: lcseh #12

Nem elérhető lcseh

• Teljes tag
Ezt forgalmazza valaki itthon?
előzmény: SLC #10

Nem elérhető lcseh

• Teljes tag
Köszi, este megnézem.
előzmény: mot #9

Nem elérhető SLC

• Szakember
  • Ős tag
PBOX gyári paradox doboz

előzmény: vlezlee #1

Nem elérhető mot

• Szakember
  • Ős tag
Próbálkozunk az egyorrú riasztószerelő módszerével, vagyis felejtsük el a laptopot...
A jumper-nek 1-es állásban (alaplap+1) kell lennie, így a bővítő zónáit - ATZ esetén! - 9-16-ig látod, amennyiben már programoztad. Jah, és lényeges, hogy a bővítői zónákat nem lehet ATZ-be kötni. A vezetékes zóna felülírja a kezelői zónát, ezért a kezelői zóná(ka)t újra kell definiálnod. És mivel Paradoxról van szó, a full táp el és vissza is szóba jöhet még.  ;)
előzmény: lcseh #6

Nem elérhető lcseh

• Teljes tag
A Babyware 2.6.8, az SP4000 5.16-os.
előzmény: syn7h37ic #7

Nem elérhető syn7h37ic

• Szakember
  • Ős tag
Melyik Babyware (verziószám), illetve melyik firmware verziós az SP?
előzmény: lcseh #6

Nem elérhető lcseh

• Teljes tag
Sziasztok,

Nem vagyok riasztószerelő, csak az otthoni riasztót tökéletesítem, és lenne egy kérdésem:

SP4000-hez kötöttem egy ZX-8at és valamit nem értek. Mindkét kezelőn használatban volt egy +zóna, tehát 9 zóna volt alapból a duplázással.
Namost a ZX8 -at rákötve megjelent 16 PGM kimenet! ami nem zónabemenet ugye... ráadásul a 9-es zónát kilőve 1-től 16-ig számozza.
Van ugye egy 3 álású jumper, ami a bővítő számozását hivatott beállítani, ezt próbáltam az első két állásban, de milyenben kell állnia alap 9 zóna esetén.
Bocs, hogy alap kérdésekkel bombázlak, csak szeretném megérteni.

https://www.dropbox.com/s/2c1zb7ikoh9vgqx/prtscr.jpg?dl=0

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!