Biztonságtechnika Fórum
2002-től a magyar biztonságtechnika legnagyobb szakmai közössége...
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérjük
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
ebben a témában
ebben a kategóriában
bárhol az oldalon
Google egyéni kereső
Főoldal
Fórum
Fórumok
Összes olvasatlan téma
Hozzászólások időrendben
Saját könyvjelzőim
Keresés a fórumban
Archívum (régi fórum)...
Keresés az archívumban
Letöltés
Kellékek
CCTV segédeszközök...
Objektív fókusztávolságának meghatározása
Objektív látószögeinek kiszámítása
Tervezési segédeszköz IP kamerához
UTP tápkalkulátor (PoE)
Kapcsolási rajz készítő
Ellenállás színkódok
ElectroDroid
Adatvédelmi tájékoztató
Kapcsolat
Regisztráció
Biztonságtechnika Fórum
»
Tűz- és behatolásjelzés
»
Központok és kiegészítőik
»
DSC DLS PC-link probléma
Nyomtatás
Oldalak: [
1
]
2
Összes
Szerző
Téma: DSC DLS PC-link probléma (Megtekintve 5325 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
L. Pásztor
Szakember
Ős tag
Re:DSC DLS PC-link probléma
2014. Szeptember 07. - 22:43:05
0
Egy olyan ceg tulajdonosi kor es vezetes,mint a dsc-nek , mar ugy gondolja a ceg megy a lendulettol.
Nem akarja megvaltani a vilagot, nem akar novekedni, stabilok a cuccok, megelegszik a pillanatnyi forgalommal, az oreg szakikra epit. Ez is egy ceg/piac politika. Sokan vannak igy, a regebbi cegek kozul.
Ekkent kell hozzaallni, akinek nem eleg, az valt masra . . . felteve ha van kedve kiserletezgetni es ujat tanulni.
előzmény:
syn7h37ic #9
padisah
Szakember
Ős tag
2014. Szeptember 07. - 18:45:12
+1
A DLS5-nek elég komoly hardwerigénye van, az én laptopom, amin a 2002, a Pyronix szoftvere, és minden más riasztós meg kamerás szoftver jól megy, a DLS5-nek már szinte kevés. (Lenovo R60 1,8 MHz Celeron, 1 GB RAM, WinXP)
előzmény:
KBela #12
KBela
Szakember
Kezdő tag
2014. Szeptember 07. - 18:39:03
0
Az 5-ben van online állapotellenőrzés (telepítési vázlat / continuous). Ettől függetlenül tényleg nem a piac legjobb szoftvere...
előzmény:
syn7h37ic #8
Lacy
Szakember
Ős tag
2014. Szeptember 07. - 15:02:30
0
a 2002 is pont olyan fostalicska mint az új 5-ös illetve az még meg is hatványozta ezt
azért sajnálom, hogy minden új beírásnak szinte új topic keletkezik, mert én ezt a dls szopást már leírtam valamikor tavaly, ami most így nem látszik, és jó sokat kéne keresni, pedig érdemes lenne elolvasgatni
padisah
Szakember
Ős tag
2014. Szeptember 07. - 14:51:00
0
A 2002 még használható volt. ez a mostani egy rakás sz...
előzmény:
syn7h37ic #8
syn7h37ic
Szakember
Ős tag
2014. Szeptember 07. - 14:22:11
0
Azt látom, hogy a DSC valamilyen okból nem akarja, vagy nem tudja követni a fejlődést. Manapság alap, egy gyors programozói szoftver egy riasztórendszer mellé. Sőt egyre nagyobb az igény az IP alapon való elérésre is.
A DSC is képes egy IP alapú online megoldásra az IT100 soros modul, és egy RS232-Ethernet modul közbeiktatásával, de ez méregdrága, és nincs hozzá a DSC által dedikált szoftver, csak valamilyen összedobott third party vacak.
DSC-t csak akkor telepítek, ha a megbízóm ezt kívánja, máskülönben messze kerülöm. Hiába egyszerű a programozása, ha a felhasználói igényeket egyre kevésbé tudja maradéktalanul teljesíteni úgy, hogy a felhasználónak is pofonegyszerű legyen a kezelése. És ne érezze azt, hogy egy hipertérugrás koordinátáit kell megadni, ha egy bizonyos üzemmódban akarja a rendszert élesíteni.
előzmény:
czegany #6
syn7h37ic
Szakember
Ős tag
2014. Szeptember 07. - 14:11:00
+1
Csak egyszer próbáltam, azt is azért, mert nem tudtam melyik verziós panel volt. Az eljárás hasonló, csak ott kétszer kell rádugni a panelre a csatlakozót, ha jól rémlik. Rádug, vár, lehúz, majd újra rádug.
Igazából közvetlen kábel kapcsolatnál nincs is értelme az auto panel felismerésnek, ugyanis simán felismerhető, melyik panellel is állunk szemben. Max. a verziók között lehet eltérés. Az pedig rajt van a panelen. hacsak valamelyik vicces telepítő le nem vakarja...
A DSC is feldughatja a fos DLS programjait magának... Több, mint 1 giga, és szinte használhatatlanul szar, káoszos. És még online állapot ellenőrzést sem tud. Na igen. Ez nem Paradox.
DSC-nél is csak azért van fenn mindkettő DLS (A DLS5, és a régi 2002), hogy ha szükség van az eseménytárra, akkor le lehessen tölteni.
előzmény:
imagevideo #7
imagevideo
Újonc
2014. Szeptember 07. - 00:47:21
0
Próbáltam, hogy a kommunikáció elindítása után ütöm be a 499 ...stb-t, de nekem úgy nem ment. Mondjuk előtte már egyszer be volt ütve korábban, ha ez számít ... Egyedül az a verzió működik nálam, hogy kommunikáció indítás után dugom csak a panelra a PC-link kábelt.
Azért az még érdekelne, hogy a Panel automata felismerése működik-e valakinél ? Mert az még a ki-be dugós verzióval sem jött össze :-(
előzmény:
czegany #6
czegany
Szakember
Ős tag
2014. Szeptember 07. - 00:09:58
0
Hí!
Szerintem a gond az volt, hogy a telepítői kód 499 telepítői kód 499-et nem jókór adtad meg.
Ha rádutóg a panelt, és indítasz egy letöltését, vagy bármi,kommunikációt, utánna kell a fenti kombót megadni.
Ha ezt előtte követted el, nem fog működni.
Rengeteg DSC rendszerem van, de ez a Dls letöltő, egy akkora szemétrakása a DSC-nek, hogy ez miatt kezdem hanyagolni. Egyszerűen nem értem, hogy ilyen mennyiségű forgalmazottb darabszám mellett, ne futja egy normális programozói szoftverre.
előzmény:
imagevideo #5
imagevideo
Újonc
2014. Szeptember 06. - 22:12:07
0
Köszi, egy Isten vagy :-) Műxik !!! A gond valóban az volt, hogy rá volt dugva a panelra a kábel. Ha lehúztam és úgy indítottam el a feltöltést, majd utána dugtam rá a kábelt akkor minden okés volt.
Amúgy ez normális
Paradoxnál nincsenek ilyen problémák ! A másik, hogy sehol nincs erre utalás a leírásban !
Köszi mégegyszer is !!!
előzmény:
syn7h37ic #4
Nyomtatás
Oldalak: [
1
]
2
Összes
Biztonságtechnika Fórum
»
Tűz- és behatolásjelzés