Szerző Téma: Paradox MG 5050 és Rádiós kültéri esete  (Megtekintve 5279 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető L. Pásztor

• Szakember
  • Ős tag
0
Még 1-2 akció és azek is hamarosan meg fognak bukni a saját mobiltelefonjuk miatt ...
Ahogy pár éve a cigányokat lövöldöző Debreceni (környéki) csapat is bukott a saját mobilokkal !
A nagy testvér figyel, vagyis figyeli a GSM-eket (is). 

A rádiókat meg csak az NHH méregeti be.
Az is csak azért, h adott frekin hány készülékre fizették be a díjat, és hány pofázik az éterben ...
előzmény: SLC #22

Nem elérhető SLC

• Szakember
  • Ős tag
0
Dunántúlon volt néhány gprs ellen irányuló támadás.
Dupla jelzésátvitel IP150 + GSM/GPRS mindenképpen hatásos, ha az ojektum megkívánja.
előzmény: handras #16

Nem elérhető SLC

• Szakember
  • Ős tag
0
A piacra dobott termékek működnek is a gyártók által meghatározott körülményeketfigyelembe véve és telepíési javaslatokat betartva.
ubiquiti antenna is szar mert nemtudod átlőni vele a 8 emeletes panel falát? Ja optikai rálátást kért és ahhoz meg árbóc kellene, de az több pénz meg idő?
Pl normálisabb cégeknél egy ubiquiti térfigyelős rendszer úgy néz k, hogy kiballag a szaki a kis méregetőjével és megnézi, hogy mennyire van teleszemetelve a zéter.
Így is előfordulhat, hogy egy lelkes rádióamatőr feltesz egy új antennát és elnyomja a te jeledet.

Rádiós riasztó rendszereknél sem ártana egy kicsi műszeres mérés telepítés előtt.
előzmény: mot #10

Nem elérhető padisah

• Szakember
  • Ős tag
0
Hát igen. Azért nekem távközléstechnikából jó "iskolám" volt. KITE Rt., Rendőrség, Antenna Hungária, Vodafone, Ericsson, Telenor. Majdnem 20 év. Emiatt is "berzenkedek" mindig a vezetéknélküli "riasztók" miatt.
előzmény: L. Pásztor #19

Nem elérhető L. Pásztor

• Szakember
  • Ős tag
0
Kb. igy igaz, koszonheto a szamtalan hibajavito algoritmusnak.
Meg a lepegeto frekvencianak, meg a csomag-kapcsolatnak.
Es ez nem csak beszedsavra igaz ...

Es ezt nem tudja egy mezitlabas radio, pedig ma mar dragabb, mint egy GSM.
előzmény: padisah #18

Nem elérhető padisah

• Szakember
  • Ős tag
0
Amikor anno 2000-ben tanultam a GSM alapjait, akkor elhangzott egy olyan szám, hogy a GSM-nek (beszédátvitelen) akkora a redundanciája, éppen a protokolljából eredően, hogy ha az összes jelnek kb. 40 %-a érkezik célba, abból már az eredeti beszéd visszaállítható.
előzmény: L. Pásztor #15

Nem elérhető L. Pásztor

• Szakember
  • Ős tag
0
A pletyka terjed ... csak valoszinuleg a gsm-ek nem tudnak rola, mert gond nelkul mukodnek tovabb... :)

Viszont minap kertem kolcson egy 1GHz-es hordozhato spektrum analizatort. Vittem keresztul autoban az egesz varoson. Kivancsisagbol bekapcsoltam es raneztem a jobboldali ulesen, a csucsforgalomban es minden piros lampanal. Szakavatott szem szamara elborzaszto mekkora elektro-szmogban elunk. Itt akarnak a nepek radiozni ? - Vicc!
előzmény: handras #16

Nem elérhető handras

• Szakember
  • Ős tag
0
Terjed a pletyka mégis, hogy a GSM átjelzőket már blokkolják a zsiványok...
előzmény: L. Pásztor #15

Nem elérhető L. Pásztor

• Szakember
  • Ős tag
0
Ne keverd, a gsm meg a bluetooth nem egy kategoria egy gagyi hatulgombolos radioval !!!

A frekvencian folytonosan lepkedo gsm egy atombiztos protokollal fenyevnyivel biztosabb atvitelt ad, mint egy mezitlabas ado-vevo paros, egy minden komoly protokolt nelkulozo, teljesitmenyeben es felepiteseben is amator eszkoz, meg akkor is, ha a piaci kenyszer miatt a "nagynevu" gyartok" termeke a "kotelezo" valasztek miatt.

Autos hasonlattal elve: egy Toyota pickuppal siman neki mernek vagni a Saharanak, egy Suzukival menjen, aki ongyilkos akar lenni . . .  pedig a Suzukit is kozlekedesre gyartottak.

Komolyabb szinteken a "legegyszerubb" vezetek nelkuli eszkoz, ami megbizhato a Bluetooth.
 Ez ala menni a biztonsagtechnikaban meg ... menjenek a kontarok ...  :)
előzmény: Lacy #14

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
0
Hát nagyon savanyú népek vagytok rádiós fronton.
de nem baj.
Én rendszeresen csinálok rádiós rendszert (főként a kültériek miatt mint pl ma is :) ) de ezzel a problémaheggyel én nem találkoztam még mint amiket itt (s)írtok :)
de gondolom nem csak nálunk van gsm meg wifi meg amúgy mindenféle rádiós sugárzós eszköz hanem ahol ezek a rendszerek gyártódnak és nem hinném hogy szándékosan maguk alatt fűrészelnének ágat.

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!