Szerző Téma: DSC 585h zónánként meghatározható eol/deol/nc?  (Megtekintve 3944 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető wwan

• Újonc
  • *
Alaplapi zónák lezárásának különböző megválasztása csak PC1616-tól felfelé lehetséges.
Viszont az 585 nem egy rossz központ, pl 32 rádiós eszköz programozható rá...
előzmény: Lacy #3

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
na nem én mondtam :)  :P

amúgy valóban a dsc képtelen a saját hülyeségeiből kilépni....
komolyan mondom nem értem (na jó értem) hogy kaphatott ez mabisz minősítést hacsak nem a pénzért mert kifizették.
DEOL ami sziréna helyett csipogtatja a kezelőt... ügyeleti átjelzés nélkül jó nagy elriasztó hatása van...
arról a vicces dologról nem is szólva hogy : élesített helyzetben a szabotázsriasztás az eredeti zónatipusnak megfelelően riaszt ergo egy 1 perces garázs reed késleltetésű zóna esetén ha elvágják, akkor 1 perc múlva fog szabotázsban riasztani? kész elmebaj..
és ez csak 1 dolog a számos hasonló idiótaságból... dsc
előzmény: vlezlee #11

Nem elérhető vlezlee

• Szakember
  • Ős tag
16.387 nettóért már hogy a fenébe ne lenne jobb nála?
SP4000 kb bruttó ennyibe kerül, SP5500 10 zónával kb ugyanennyi, Satel versa is kb ugyanennyibe kerül, pyronix matrix 6 is olcsóbb, és a felsoroltak szerintem fényévekkel modernebbek, mint egy elavult pc585.
előzmény: padisah #9

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
talán azért, mert 20 éve kitalálták és azóta változatlan módon árulják?
Monnyuk dösöcö mindig ilyen volt, a mostani sorozat szinte 100%-ban ugyanaz mint az 585-1565-5020
ami ha jó lenne nem lenne baj, de nem jó :)
előzmény: padisah #9

Nem elérhető padisah

• Szakember
  • Ős tag
Az 585 miért lenne elavult? Szerintem 4 zónás kisközpontként mindent tud, amit tudnia kell. Egyszerű, mint a fakocka.
Ha valami egyszerű helyre ennyi zóna elég, szerintem nem nagyon van nála jobb.

előzmény: lordcroft #8

Nem elérhető lordcroft

• Kezdő tag
  • **
Köszönöm a válaszokat! Igazából inkább a kíváncsiság furdalt....én azért az ilyen elavult központokat rég kivontam volna a piacról. Nemhiába nem vagyok dsc fanatikus és saját magam nem is szoktam ráfanyalodni, hogy azt rendeljek csak ha kérik. Szeretek letérni a mainstream utakról és kísérletezgetni, a crow például kellemes csalódás, nagyon innovatív az árához képest. Most elhatároztam kipróbálom a secolinket, annak is nagyon csábító ára van és leírás alapján vannak nagyon előremutató dolgai (pl. kezelőn usb port programozáshoz)...
előzmény: Lacy #7

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
nono.. ez nem ilyen eccerű

A Digiplex EVO-nál is megcsinálták ezt a lehetőséget, de az nem programozással hanem bizony a panel hardwer megváltoztatásával is járt, ergo a régebbi EVO-kat nem lehet fw uppgrade-vel rávenni erre e tudományra.
előzmény: lordcroft #5

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
egyébiránt ezt a dolgot baromira nem értem főleg új telepítésnél.
Mert még ha egy régi rendszert  kell átépíteni, és esetleg nem inden eszközhöz lehet hozzáférni, vagy be rakták a nyitásérzékelő ellenállását az ablak keretébe a befúrt reed alá, akkor jól jöhet.
De egy vadi új szerelésnél én nem sok értelmét és hasznát látom.

Nem elérhető lordcroft

• Kezdő tag
  • **
Még ma is forgalmazzák, nem hiszem el hogy akkora munka lenne nekik beleírni a firmwarebe...nah mind1, akkor megy az ellenállat a sziréna tamperjére...
előzmény: Szabolcsr2d4 #4

Nem elérhető Szabolcsr2d4

• Törzstag
Bocs, zónánként nem....
előzmény: Szabolcsr2d4 #2

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!