Szerző Téma: Junior V4 hiba  (Megtekintve 1129 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető KBela

• Szakember
  • Kezdő tag
Re:Junior V4 hiba
#2 2014. Október 28. - 19:17:32
0
Szia!
Szerintem (!!) ez arra utal, hogy az NVRAM ellenőrzése során hibát észlelt a mentett adatokban, ami adódhat hardveres memóriahiba miatti adatvesztésből és hibás programműködés miatt téves címre/hibásan beírt adatból.

Nem vagyok jártas GFE-ben, de tűzjelző révén én nem hagynám figyelmen kívül.  Ha van mentés a korábban jól működő programról az a legjobb, akkor én egyszerűen resetelném (leírás alapján 8-3-2 Clear Non-Volatile RAM) és vissza tölteném a biztosan jól működő programot. Ha nincs korábbi mentés akkor legjobb lenne újra felprogramozni az egészet, ami nyilván nagy munka, rosszabb esetben reset előtt mentenék egyet és azt tölteném vissza, utóbbinak viszont meg van az a veszélye, hogy egy hibás programot töltesz le és vissza.

előzmény: Szabolcsr2d4 #1

Nem elérhető Szabolcsr2d4

• Törzstag
Junior V4 hiba
#1 2014. Október 28. - 13:11:11
0
Sziasztok!
Ma éjjel egy Junior központ a következő hibát dobta fel. "Összeg ellenőrzési hiba, nem felejtő RAM"
Az eset éjjel kettőkor volt, nem piszkálta senki a tűzjelzőt.
Juniorban jártasabb kollégákat kérdezném, mit tudok ezzel a hibával kezdeni.
Ügyfél éjjel törölte a jelzést, ami nem is jött elő ismét.

Köszönöm,Szabolcs

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!