A Power Sziget konferencián
nyertem egy AHD szettet, így lehetőségem nyílt alaposabban is megnézegetni egy Techson rögzítőt.
Már egy ideje keresgélem, hogy mi legyen a Hikvision utódja, de azt hiszem a Techson lesz az, mert
ez a rögzítő qrvajó!
Mivel borzasztóan szőrszálhasogató vagyok, ez a jelző tőlem a legkomolyabb elismerés, ami csak létezik...
Néhány gyártó rögzítője megfordult már nálam kínpadon, de ennyire pozitív tapasztalatom egyikkel sem volt, mint a Techsonnal. A menürendszere hihetetlenül jól felépített és logikusan elrendezett, ráadásul a mobilos kliense is sokkal használhatóbb, mint a Hik-connect app. Egy csomó apróság jelzi, hogy odafigyeltek a visszajelzésekre és mind a telepítő, mind az ügyfél igényeit maximálisan kielégítették. A felprogramozása teljesen intuitív módon -leírás nélkül- sem okozott problémát, de a PTZ menü egyik almenüjénél teljesen elérzékenyültem, mert végre valaki gondolt a telepítőkre, hogy ne az írisz plusz és társaival kelljen az OSD-s kamerákat állítgatnunk, hanem egy speciálisan erre a célra kialakított menüben (4 nyíl+enter)...
Ügyfélszemmel és telepítőként is nagyon kellemes volt az első ismerkedésünk, úgyhogy a párórás tesztem alatt 10/10 pontot kapott.
Köszönet a Powernek és hajrá Techson!