0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Na akit zavar a csúnya beszéd az ugorjon 2 sort Hogy ott baszná szájba a jó k.. anyját aki a dösöcö-t kitalálta fejleszti és gyártjaHát népek ez valami tragikus, de megkérek mindenkit, hogy ha azt tapasztalná, hogy dsc-hez akarok nyúlni lesz szíves hátbavágni vag akármi 1864 panelcsere.Már az előzmény is baljós volt. Hiba, nem működik a sziréna kimenet.Ó semmi gáz, majd a pgm-et felprogramozom, és annyi.Kb fél óra hiábavaló próbálkozás után telefonos segítséget kértem, mivel mind a pc-n mind a kézzel nyomogatott LCD taszton minden stimmelt, és a pgm méágsem volt hajlandó szirénázás esetén működni.A telefonos segítség azt mondta hogy már volt ilyene, a lényeg!!!! ha a sziréna kimenet behal akkor a pgm sem fog szirénázásra működniA jó kurva mocsok anyád déescé !!!Na jó panelcsere, ügyféllel megdumálva. Nem örült de más lehetőség nemigen van hogy szirénázzon.Ma kiballagok a panellel (én bölcsen azért mondtam neki hogy jó esetben 1 óra de nem biztos, hogy ha bekavar valami akkor akár ebéd utánig is eltart)Na ez még tovább is.Kezdve ott, hogy a komplett programot szépen feltöltöttem, a dls 3.2 szoftverrel.Panel kicserél, akarom vissza, erre ugye verzió nem egyforma konvertálja? persze. Kis ablak - ilyen verzió nincs a gépenAnyád. Majd letöltöm mondom én.Na sikerált is majdnem mert mint kiderült, a 4.1 verziójú panel helyére kerülő 4.5 verzióhoz már nem jó a régi program hanem az új DLS 5.x kellLetölt, telepít, próba indít.hát nagy katyvasz de némileg hasonlítMagyarítás megvolt, csak épp nem működikKiderült a kis és nagybetű számít, igaz mindent végigcsinált a hülye program csak a végén nem lett magyar. Nagyon gáz hogy 10 percig olvasgatta azért a magyar fordítást, hogy a végén a kis m miatt nem működjön, milyen barom agy kell ehhez hogy így menjen?Na ezen szintén egy kis telefonos segítséggel (dsc hun) sikerült túllépni, de a régi ügyfeleknek se híre se hamvaVan egy import lehetőség mondá a dschun szaki, próba, de szarik bármit is behozni.dsc szaki: egyszer máűr valamikor neki sikerült ilyet csinálniiii ... Miva? egyszer?? valamikor???Na a lényeg azért nem importál, mert az új szoftver CSAK !!! az új panelekkel működik, a régieket nem tudja miszerint az 5020 is a nem kívánatos csapat része.Na jó de ezzel az csak a baj hogy az ügyfél 1864-e az nem az annak menni kéne. De nem.Próbálja a dschun szaki, na mit mond? Hát neki sem megy . Mondom mi a baj? hát ő nem tudja.Lényeg, kb 2 órai sikertelen próbálkozás után aztat sikerült kitalálni, hogy régi panel vissza (na csak a táp meg a busz) és az új dls-be felszedni a tudományt (ugye bölcs előérzet hogy nem resettel tettem el a dobozba a régi panelt) utána visszaköt az új panelbe a derót halom, és így vissza az újba a program. Na annyit még hogy eddig csak elég volt katt a kijelöltek kommunikálása gombra na itt ez kevés, még kell egy ikonra katt a kommunkiáció végett utána nyílik ablka és ott még plusz leokézni, hát szörnyű.De legalább működött, mert az első ilyen 16xx panel anno úgy 5 éve még kapcsolódni sem volt hajlandó a pc-hez (az akkori dschun szaki szerint biztos a kábel rossz, na innen üzenem, hogy ma ugyanazzal a kábellel programoztam )Szóval ami Paradoxéknál jó fél óra max 1, az itt sikerrel 4 és fél volt Azért pár kérdés felmerült bennem ezzel kapcsolatbanPl az első mindjárt, hogy ha a Paradox meg tudja úgy csinálni a program uppgrade-ket hogy még a legelső 2000-ben feltett panelek is mennek vele akkor a dösöcö mért ekkora fasz hogy konkrétan két külön program kell a régi és az új központok programozásához?A másik értelmetlen baromság, hogy ugyanannak a panelnek a 4.1 verziója és a 4.5 verziója között már másik programot kell használni.Tehát nem úgy lett megoldva, hogy amikor kijöttek ezzel a (rettentően primitív és szinte az 5020-hoz képest nulla többlettel bíró) központcsaláddal, akkor új szoftver is. Nem a marhák egy komplett család 5 éves használata után gondolták úgy, hogy ideje váltani nesze új dls.Aztán hogy mért nem lehet importálni mért nem tudja a dschun szaki sem, és az sem igaz hogy eddig ez senkinek nem volt problémaAz import menüről nem is szólva mert az olyan szarul és érthetetlenül van megcsinálva hogy az siralmas.Szóval a dsc a mazochisták és a villanyszerelők központja marad nekem..egyszóval: szar 15 év alatt semmit sem fejlődtek a mostani programban is minden ugyanazon a címen van mint a régi 15 éves 5010-ben, siralmas.Na most jól kidühöngtem magam aki akarja védje meg de nekem a mai nap nagyon betett 2 ügyfél is elmaradt holnapra a tököm tele