Sziasztok!
Küzdök egy ideje egy Provision 8200NVR-el. Rejtélyes dolgokat művel, és nem tudom miért. Ezen az NVR-en van 3db IP kamera. Nem Provision, hanem Geovision. Ezzel nincs is baj, ONVIF rendszer, szépen rögzít is, ahogy kell. A hálózati eléréssel van gond. Helyi hálón csinál néha olyant, hogy csatlakozok cms-el, és nem dobja be az élőképeket. Webes felületnél szintén. De nem mindig csinálja. Ezt nem tudom miért...
A rendszer elérhető netről is. A net nagyon gagyi, a feltöltés max 256kbit csak, ennyit tud a szolgáltató. Éppen ezért, az élőkép a Geovision saját mobilos alkalmazásán keresztül megy, a rögzített felvételek visszajátszása pedig a Provision saját programjain, illetve böngészőn keresztül történik.
A visszajátszás minden esetben elérhető, mind mobilról, mind PC-ről. Akadozva, de megyeget.
Viszont az élőképet helyi hálón nézve elég gyakran előfordul, hogy nincs megjelenített kép, Hibaüzenet sincs, hogy nem lehet csatlakozni, ugyanis a kapcsolat létrejön a PC és az NVR között, a konfigurációs dolgok és a visszajátszás tökéletes helyi hálón... És csak ennél az ügyfélnél van ilyen gondom, a többinél hasonló konfigurációval minden ok.
Az NVR-t már megvizsgálták, és visszaküldték, hogy hibátlan.
Kínomban már zon gondolkodom, hogy a Geo kamerák képét kéne valami Geo szoftverrel nézni, csak nem tudom, hogy mi az a szoftver, ami csak élő képhez van. Ezért egy komplett rögzítő szoftvert felrakni nem akarok.