Biztonságtechnika Fórum
2002-től a magyar biztonságtechnika legnagyobb szakmai közössége...
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérjük
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
ebben a témában
ebben a kategóriában
bárhol az oldalon
Google egyéni kereső
Főoldal
Fórum
Fórumok
Összes olvasatlan téma
Hozzászólások időrendben
Saját könyvjelzőim
Keresés a fórumban
Archívum (régi fórum)...
Keresés az archívumban
Letöltés
Kellékek
CCTV segédeszközök...
Objektív fókusztávolságának meghatározása
Objektív látószögeinek kiszámítása
Tervezési segédeszköz IP kamerához
UTP tápkalkulátor (PoE)
Kapcsolási rajz készítő
Ellenállás színkódok
ElectroDroid
Adatvédelmi tájékoztató
Kapcsolat
Regisztráció
Biztonságtechnika Fórum
»
Tűz- és behatolásjelzés
»
Távfelügyelet
»
Fizetős lett a paradox my home
Nyomtatás
Oldalak:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
11
Szerző
Téma: Fizetős lett a paradox my home (Megtekintve 51200 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
kero
Szakember
Ős tag
Re:Fizetős lett a paradox my home
2018. Április 02. - 00:18:31
0
Hát srácok, jól megszívtam. Vettem egy új telefont (HUAWEI P10). Telepítettem rá az Insite Gold-ot. Minden fasza, csak épp a PUSH üzenetek nem akarnak jönni. Mivel amúgy is állítgattam a telefont össze-vissza, hogy a különböző app-ok közül (e-mail, massenger, face..) csak a fontosak küldjenek értesítést, gondoltam, hogy valamit kikapcsolhattam, ami hatással lehet a PUSH-ra is. Két napig próbálkoztam visszaállítani a különböző értesítéseket, de hiába. Végül a gyári reset mellett döntöttem, utána minden vissza a telóra. Legelsőnek az Insite Gold, még mielőtt bármit elállítok megint. De a PUSH-ok csak nem jönnek, mellette a régi Samsungon tökéletesen működik. Aztán kínomban rámentem a google play áruház oldalára, oda ahonnan a program letölthető. Ott vannak, hozzászólások, ahol többen ugyanezzel a gonddal küzdenek. Végül találtam egy kommentet, ahol az illető leírja, hogy Android 8-nál nem működik a PUSH küldés, de majd frissíteni fognak, és akkor biztosan működni fog. Hát, most várom, hogy az Insite-nak mikor jön ki egy az 1.5-nél frissebb változata. És csak remélni tudom, hogy az ügyfeleim lehetőleg nem túl nagy számban váltanak addig Android 8-ra.
Wineman
Törzstag
2018. Március 19. - 20:21:31
0
"Az új firmware támogatja az Insite GOLD csatlakozást PUSH üzenettel, valamint az SMS küldést és az SMS parancsokat is!" Ezt írják a termék oldalán, ezért kérdeztem, hátha tud telefonálni is.
előzmény:
kero #63
kero
Szakember
Ős tag
2018. Március 19. - 19:41:29
0
Azt írják a Power oldalán, hogy azzal a firmware-el, amivel a PUSH üzenet működik, megszűnik az SMS küldés lehetősége. Ahogyan az IP150-nél megszüntették az e-mail küldést.
Én csak azt nem tudom, hogy ilyenkor a PCS250-nél fizetni kel a kártya díját is, meg az Insite Gold éves díját? És működik-e ugyanúgy a távelérés, ki-bekapcsolás, mint IP150-nél, vagy csak a PUSH üzenetek jönnek?
előzmény:
Wineman #61
vlezlee
Szakember
Ős tag
2018. Március 19. - 19:11:07
0
Ebben a verzióban szerintem nem fog menni, mert a swan server kapcsolathoz GPRS módban kell lennie, ott meg max SMS működik, mint a pcs250G-nél
előzmény:
Wineman #61
Wineman
Törzstag
2018. Március 19. - 18:27:03
0
Üdv!
Használt már valaki PCS250-et Insite Golddal? Ha PUSH üzenetet küld, fel is tud hívni, vagy csak az SMS értesítés működik?
daweskie
Újonc
2018. Március 01. - 16:08:19
0
Üdv.
Mostanában nem tudok csatlakozni a PCS250G modulokra. Csak ha már esetleg történt Insight Gold SWAN szerver regisztráció. Találkozott más mostanában hasonló problémával?
handras
Szakember
Ős tag
2018. Február 21. - 05:49:50
0
Az app. friss, Ios-ről gőrzöm sincs, de úgy gondolom, nem is nekem kéne vele foglalkoznom!
előzmény:
czegany #58
czegany
Szakember
Ős tag
2018. Február 21. - 01:54:04
0
Hi!
Az almáson a legújabb iOS fut. Mert lehet az a probléma, hogy igen, de sajna lehet az, hogy nem. Itt tart már az iOS is, hogy győzzön rá frissíthetni a fejlesztő, három hetente vannak frissítések.
Ja az APP a legújabb?
Samsungon meg a Hikvison kaputelefon egy rakás fos, pedig állítólag iOS-en ragyogóan fut.
Eddig azt figyeltük, hogy a hatalmas válaszékból milyen termékeket telepítsünk, forgalmazunk, most meg majd azt is figyelni kell, hogy az ügyfélnek milyen telefonja, platformfüggősége van.
Szép.
előzmény:
vlezlee #57
vlezlee
Szakember
Ős tag
2018. Február 21. - 01:28:27
0
Idézetet írta: handras - 2018. Február 19. - 20:36:45
Almás telefonnal nagyon gyenge!
előzmény:
kero #51
Ma tudtam először a droiddal tesztelni, eddig csak almás készülékkel volt tapasztalat.
Androiddal gyors és jól használható, almás eszközön tetű lassú.
A paradoxnak ismét sikerült kiadni egy félkész valamit.
előzmény:
handras #52
czegany
Szakember
Ős tag
2018. Február 21. - 01:23:49
0
Hi!
Én használom, és jól működik. A PUSH azonnal átjön. Mire a távfelügyelet felhív (pedig gyorsak), már szétnéztem a kameráimon (mindig a kutya ..ssza meg).
Az email meg még lehet csak percekkel később jönne, ha nem akad meg sehol egy spam szűrőn, csoportos küldés miatt.
Egyébként a mai napig kapható az 1.39-es verzió, sőt a javított 1.4-is, akinek az eddigi rendszer a szimpatikusabb.
Nekem mondjuk Android fut a telefonomon, de nagyon biztosan jönnek az értesítések. Ahogy be vagy kikapcsolom vagy kapcsolja valaki a riasztót, azonnal ott az értesítés. Azóta pontosan tudom mikor jön, megy a takarító.
előzmény:
Lacy #53
«
Utoljára szerkesztve: 2018. Február 21. - 01:27:02 írta czegany
»
Nyomtatás
Oldalak:
1
...
3
4
[