Köszönöm, a válszt.
A számítási módszerekkel mondjuk, hogy tisztában vagyok.
De amint én írtam a kérdésfelvetést: a tapasztalatotokra lennék kíváncsi. Ki hogyan csinálta, és mire ment vele. Hogy a számítás és a gyakorlat hogyan áll együtt? Igen, pontosan azokra a hosszú téli borús időszakokra gondolok.
Vannak-e olyan IP kamerák amelyek rendkívül kicsi áramfelvétellel rendelkeznek, és mégis kiértékelhető éjszakai képet adnak, van-e olyan wlan bridge ami szintén kis áramfelvételű, melyek azok az IR panelek, amelyekben nagy hatásfokú LED-ek vannak, a kis áramfelvétel melletti erős fénykibocsátással.
Árakról meg drágaságról most nicsen szó.
Csak a tapasztalat a fontos.
Hiába a szakmában eltöltött 34 év, ui világosan látszik, hogy nem egy kökorszaki holmit kell telepíteni, hanem a legmodernebbet, legfejlettebbet, amit a magyar piacon be lehet szerezni, nem egyedi és ismételhető.
Csinált ilyesmit valaki itt a fórumon egy éven belül?
Van-e olyan kamera, a piacon amivel meg lehet oldani IR megvilágítás nélkül a feladatot? Ui. az IR reflektor a legnagyobb áramzabáló a rendszerben.
A körülmények részletesen:
Külterület. Van állandó fényforrás, amely a megfigyelendő területtől 50m-re van, Ez 2 db 250W-os higanygőz lámpa, egy 7m magas oszlopon. A világítási áramforrást NEM lehet használni.
A cél: emberek és gépek mozgását megfigyelni. Olyasmiről van szó, hogy kivágott hatalmas farönköket ( amiket csak darus teherautó tud megemelni és elszállítani) kell megfigyelni. Azért írom, hogy ilyesmi, mert nem ez, csak ilyesmi.