Biztonságtechnika Fórum
2002-től a magyar biztonságtechnika legnagyobb szakmai közössége...
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérjük
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
ebben a témában
ebben a kategóriában
bárhol az oldalon
Google egyéni kereső
Főoldal
Fórum
Fórumok
Összes olvasatlan téma
Hozzászólások időrendben
Saját könyvjelzőim
Keresés a fórumban
Archívum (régi fórum)...
Keresés az archívumban
Letöltés
Kellékek
CCTV segédeszközök...
Objektív fókusztávolságának meghatározása
Objektív látószögeinek kiszámítása
Tervezési segédeszköz IP kamerához
UTP tápkalkulátor (PoE)
Kapcsolási rajz készítő
Ellenállás színkódok
ElectroDroid
Adatvédelmi tájékoztató
Kapcsolat
Regisztráció
Biztonságtechnika Fórum
»
Általános kategória
»
OFF topic
»
Neten talált dolgok, hülyeségek, hasznosak, bármi
Nyomtatás
Oldalak:
1
...
32
33
[
34
]
35
36
...
74
Szerző
Téma: Neten talált dolgok, hülyeségek, hasznosak, bármi (Megtekintve 199674 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
handras
Szakember
Ős tag
Re:Neten talált dolgok, hülyeségek, hasznosak, bármi
2015. Május 08. - 06:25:26
0
Ez így van. A nyelv is alakul.
Ettől még zavar és nem tetszik. :-)
előzmény:
L. Pásztor #403
L. Pásztor
Szakember
Ős tag
2015. Május 07. - 19:20:47
0
Ja ... nem csodálom, mert kimaradt 1-2 mondat, valszeg véletlenül kitöröltem.
Azt akartam csak mondani, h ami pár éve még furcsa, csúnya, slendrián, stb. volt az mára már szalonképessé lett. Ahogy a bunkofonból életünk része lett része mobil, ahogy a káromkodás ma már minden action filmben kötelező, elfogadott lett a tetoválástól az azonos neműek házasságáig minden sz@r ... így a mai furcsaságok is holnapra elfogadottá vállnak v vállhatnak.
Bocs ha az előző irományom úgy hiányosan nem volt elég tiszta.
előzmény:
handras #401
balusecurity
Ős tag
2015. Május 07. - 15:01:11
0
Vasárnap raboltak ki egy üzletsort az egyik áruházlánc tököli épületében. tetőt bontva érkeztek létrán a betörök?
[/size]
http://rtl.hu/rtlklub/hirek/a-vasarnapi-zarva-tartas-idejen-fosztogattak
handras
Szakember
Ős tag
2015. Május 07. - 13:13:52
0
Nem kell egyetértsünk. Attól fórum, hogy eszmét cseréljünk.
Momentán, előző válaszodból nem sokat fogtam fel .
előzmény:
L. Pásztor #399
syn7h37ic
Szakember
Ős tag
2015. Május 07. - 12:56:39
0
Nagyon sok ilyen van. Negyed millás telefon a zsebben, fél millás óra a karon harminc milliós kocsival jött, a porta, amit védeni kéne minimum 100 guriga, de mikor meghallja. hogy néhány százezerbe fog kerülni a vagyonvédelem, akkor még mi vagyunk a bunkók, hogy lehúzzuk... Nem lehúzzuk, elhúzunk. Az ilyen üf nem kell.
Csak az a poén, hogy biztosan fog találni majd egy "Mekkeleket", aki összekókányol majd oda valamit.
Úgy havonta jönnek olyanok is, akik a Metrós, vagy eBay-es, a harmadik dzsunkától balra a Jangce torkolatán gyártott hulladékot szeretnék felszereltetni.
előzmény:
L. Pásztor #396
L. Pásztor
Szakember
Ős tag
2015. Május 07. - 09:26:29
0
Hááát, nem értünk 1et ... Asszem 1995-ben volt, az első GSM-em megvételekor (kicsi széthajtható Motorola volt) a mobilt még bunkfonnak hívták ...
Sőt adtam elő egyik egyetemen is, hát ne tudd meg mi volt 1995-ben az átlag (oktatói) vélemény a mobilról ! Ma meg már ... ha nincs hívószám kijelzés, fel sem veszem a mobilt ... mert pl. nem akarok egyetlen ingyé ajándékért v termék bemutatóra sem elmenni.
előzmény:
handras #398
handras
Szakember
Ős tag
2015. Május 07. - 07:18:37
0
:off
Ezért! Akár terjed akár nem, pongyolaság, igénytelenség. Az ékezet nélküliségért különösen haragszom, bár most, hogy szervizben van a phabletem és egy kölcsön telefon van nálam látom, hogy a gyári billentyűzettel kínszenvedés kikeresgélni egy-egy í vagy ű betűt. Ezért használom én a swype billentyűzetet teljes magyar ÁBC-vel. :on
előzmény:
L. Pásztor #395
Lacy
Szakember
Ős tag
2015. Május 06. - 22:29:58
0
persze állandóan évek óta
sajna
az, hogy áll két egyenként is 10-12 millás otó a garagéban az nem baj de egy tré riasztó átépítésére ami valóban az, sajnál 100e ft-ot az meg tuti.
Az hogy van otthon lapos TV (nem most, hanem mikor Suzukit adtak hozzá ajándékba
) és van kb 500 másolt dvd hozzá, vagy B verzió, hogy egy sem, és persze ez az "igényesség" megjelenik a riasztó kamera vagy egyéb részen is.
Hogy eldicsekszi hogy a csempének DARABJA volt annyi, mint másutt egy drágább féle m2 ára, de mikor meghallja hogy mennyi egy kültéri infra akkor elájul és mentőt hívnak hozzá?
folytassam?
előzmény:
L. Pásztor #396
L. Pásztor
Szakember
Ős tag
2015. Május 06. - 21:48:32
0
Hat nem tudom, nalunk a termekek 2/3-a ipari kornyezetbe megy. Ott altalaban elso kerdes a megbizhatosag, aztan van meg 1-2 mas kerdes is, es csak utana jon h mennyibe kerul.
Sehol mashol nem tapasztaltam azt, h ugy inditottak volna: mennyit engedunk a fel arbol ... illetve veszek masfel darabot vagy kettot, mennyi kedvezmenyt adnak ra ... es persze a szokasos, hogy kell majd 10000000 db, de most csak 1 db kell kiprobalasra, persze 1000000db-os arban. A sajat ismeretsegemben latom, h autot vesz 10 millaert, es ker meg ra 19-es alufellnit 600.000 ezerert, mert szepen nez ki. De sokallja a 4 kulteri kamerat, tolem kerdi nem lehetne megoldani 2-vel, mert a riasztos embere ra akar sozni 4--et ...
Nem tudom hol es mikor romlott ez el ennyire ... ezert is tettem fel a kerdest elozoleg, h mas is (gyakran) talalkozik ilyen ugyfelekkel ?
előzmény:
vg #394
L. Pásztor
Szakember
Ős tag
2015. Május 06. - 21:36:41
0
Akkor ezert viszketett nekem egesz delutan ...
Tudod az a helyzet, HOGY
a barataimra, sot a csaladom szerint orajuk sem jut annyi ido amennyit szeretnek, nem hogy a kotoszavakra. Ez a trend, valahogy mindannyian, vagy legalabbis sokan ra vagyunk kenyszeritve, igy megjelennek a szmajlik, a betu rovidetesek es a szo roviditesek. Regen is igy volt, nem mai gyerek az UI. meg az STB. meg a PS. sem.
Aztan meg a mobilrol es tablageprol ugyanezert jon az ekezet nelkuli szoveg ... ez van. Lehet ellene rugkapalni, de erre megy a dolog mashol is, pl. angolban is, ahol pl. kellett egy ido mire rajottem sok kapott emailben az ASAP jelentesere, ami azt jelenti h AS SOON AS POSSIBLE vagyis amilyen gyorsan csak lehetseges...
Mindenhol az ido, az ido, az ido ...
előzmény:
handras #392
Nyomtatás
Oldalak:
1
...
32
33
[
34
]