Biztonságtechnika Fórum
2002-től a magyar biztonságtechnika legnagyobb szakmai közössége...
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérjük
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
ebben a témában
ebben a kategóriában
bárhol az oldalon
Google egyéni kereső
Főoldal
Fórum
Fórumok
Összes olvasatlan téma
Hozzászólások időrendben
Saját könyvjelzőim
Keresés a fórumban
Archívum (régi fórum)...
Keresés az archívumban
Letöltés
Kellékek
CCTV segédeszközök...
Objektív fókusztávolságának meghatározása
Objektív látószögeinek kiszámítása
Tervezési segédeszköz IP kamerához
UTP tápkalkulátor (PoE)
Kapcsolási rajz készítő
Ellenállás színkódok
ElectroDroid
Adatvédelmi tájékoztató
Kapcsolat
Regisztráció
Biztonságtechnika Fórum
»
Általános kategória
»
OFF topic
»
Neten talált dolgok, hülyeségek, hasznosak, bármi
Nyomtatás
Oldalak:
1
...
59
60
[
61
]
62
63
...
74
Szerző
Téma: Neten talált dolgok, hülyeségek, hasznosak, bármi (Megtekintve 199606 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
L. Pásztor
Szakember
Ős tag
Re:Neten talált dolgok, hülyeségek, hasznosak, bármi
2013. Július 18. - 21:00:05
+1
Yes, csak ne feledd: cost-benefit.
Ami hatékony és nagy teljesitményű jammer, az annyiba kerül, és használata pedig annyira kockázatos, amennyit egyetlen sorozat-betörés sem érné meg ...
Ha valahova nagyon be akarnak menni, egyszerűbb venni 10-20 ezerért egy kiszuperált balkáni veterán Zasztavát, és odanyomni a fejéhez valakinek . . . és már rögtön nem is kell a drága és bonyi cuccos
A rossz fiúk -ahogy hallom- nem nagyon szokták agyon-variálni a dolgokat, így tanítja a Csillag-iskola is
))
előzmény:
Ryki #131
L. Pásztor
Szakember
Ős tag
2013. Július 18. - 20:53:43
0
Ma már a jobb ipari GSM modulokban van anti-jam funkció is ... a gyártók is haladnak a korral ...
A hatóságok pedig a Tetra rendszert használják. Olyan GSM és URH keveréke, de független a polgári rendszerektől. Tudnak toronnyal és egymással is kommunikálni.
Arra való, ha a népek rosszalkodnak, akkor katt ... és nincs tovább GSM hálózat. De az államigazgatás, a nemzetbiztonság, a rendészet, a mentő, a tűzoltó és katasztrófa védelem tovább müxik. Orwell 1984 rulez
Tanultak a fiuk az 1990-es taxis blokádból. Azé a hatalom, aki tud kommunikálni ...
előzmény:
balusecurity #132
balusecurity
Ős tag
2013. Július 18. - 15:44:47
0
Értem! akkor nem kell tartani a jammer miatt.,max arra jó, hogy valaki a a ismerősét megviccelje vele, hogy mikor telefonál bekapcsolja, azt nem tud telefonálni. szerencsére vagyonvédelmi szempontból nem jelentős ezek szerint.
előzmény:
L. Pásztor #128
és ha már gsm lehallgatás akkor érdemes megejteni az Edr-rádiókat amiket a hatóságok használnak, szinte azt se nagyon lehet lehallgatni, bár nem ismerem a működését, de olyannak tűnik mint a gsm hálózat vagy más? De elég komoly a szerkezet, azt hogy jobb vagy nem mint az analóg urh passz, megoszlik a véleménye a felhasználóknak, de annyiból jó, hogy nincs az, hogy vesz egy scannert, azt azzal fogja a rosszfiú
bár rossz benne, hogy ha nincs térerő, hiába van kint pl-erdőben 2-rádió nem tud átbeszélni a másiknak. vagy erre is van megoldás? anno egy tűzoltó panaszkodott rá a neten, de nem vagyok rádiós, így nem igen értek hozzá.
«
Utoljára szerkesztve: 2013. Július 18. - 15:51:19 írta balusecurity
»
Ryki
Szakember
Ős tag
2013. Július 18. - 12:45:10
0
Nekem nem kell ecsetelni, tisztában vagyok a dolgokkal
Csak szóba hoztam hogy vannak komolyabb eszközök is amiket be lehet szerezni.
Tavaly Essen-ben a Biztonságtechnikai kiállításon láttam durva cuccokat, volt jó kis Spektrum Analizátor amivel be lehetett fogni a Wifi kamera jelét, és lehetett látni a kamera képét.
előzmény:
L. Pásztor #130
L. Pásztor
Szakember
Ős tag
2013. Július 18. - 06:51:55
0
Ja, igen . . .
Es mit gondolsz, h a szolgaltato aki a gsm futasi idobol 100 m pontosan mondja meg hol vagy, ha nem o engedelyezte a jammer hasznalatat (ilyen is van ritkan) ilyenkor mit tenne? Es a szolgaltato mogott allo noname szervek mit tennenek?
2001.9.11. ota kicsit mskepp kezelik az ilyet, es nem a korzeti megbizott fog kiszallni szolgalati biciklijevel . . .
előzmény:
Ryki #129
Ryki
Szakember
Ős tag
2013. Július 17. - 23:09:04
0
Külföldön találkoztam olyan Jammerrel ami mellett 100m-es körben elhalálozott minden mobil.
Persze az nem kis készülék volt, kb 3 sörös rekesz méretű volt az egység és az antennája majd 1 méteres volt.
Utána attól féltem soha többé nem találja meg a hálózatot a mobilom
előzmény:
L. Pásztor #128
L. Pásztor
Szakember
Ős tag
2013. Július 17. - 21:29:18
0
Ekkora baromsagot . . .
A gsm nem egy pmr radio h csak ugy belehallgatunk.
Az igaz, h egy repeater ma mar nem nagy penz, de abba alaposan bele is kell maszni, es eszmeletlenul kell ismerni a gsm kodolas lelki vilagat, h valami ki is jojjon belole.
Nem felek tole, h par tizezer forintert mukodokepes keszuleket vesz valaki a Kobanyai piacon. . .
Es attol sem, h Gyozike vagy haverjai hasznalni tudnak. :-)
Jammer: olyan szepen mukodnek a youtube-on. De amik nalam jartak . . . nagyon-nagyon messze jartak attol, h egy csaladi hazban valahova eltett gsm-et hathatosan, azaz tenyleg hathatosan le tudnanak szaggatni a halozatrol. A gsm mukodesenek lenyege pont az, h frekvenciakon lepeget fel, az ido osztasok alatt. Es annyi frekit folyamatosan es hatekonyan lenyomni . . . nem ecceru. Szoval ettol sem kell felni...
előzmény:
TCsaba #126
balusecurity
Ős tag
2013. Július 17. - 14:37:18
0
nem semmi! ez durva. De néztem még Vaterán gsm jammer is van! az ilyent miért engedik árulni? ha jól tudom tilos. Bár akinek nagyon kell meg szerzi sajnos
előzmény:
TCsaba #126
TCsaba
Teljes tag
2013. Július 17. - 07:32:01
+1
Olcsón lehallgathatók a mobilok:
http://hvg.hu/tudomany/20130717_olcson_lehallgathatok_a_mobilok#rss
vg
Szakember
Ős tag
2013. Július 12. - 06:03:07
+1
A cég nagy, de technikából lehet neked több ügyfeled van.............
előzmény:
Lacy #124
Nyomtatás
Oldalak:
1
...
59
60
[
61
]
62