Sziasztok!
Hik párti vagyok, Dahua-t nem nagyon erőltettem eddig, de most egy ismerősnél belefutottam. Valaki felrakott neki egy 8 PoE portos rögzítőt, hogy ráköthessen 5db, WiFi-s IMOU játék kamerát.
A kamerák leszakadnak a WiFi-ről, ott már nem elég erős. Kikábelezném és rákötném az új kamerákat a PoE portokra.
(Az IMOU-n van ugyan RJ45, de biztosan nem PoE táplálású. És arra sem igazán találtam semmi okosságot, hogy egyáltalán használható-e. Mindenki WiFi-vel használja.)
Itthon az egyik kamerám ColorVu, szürkületkor bekapcsol a fehér LED, egész éjjel tök jó színes képe van, de ha akarom átlököm FF-be az IR LED-ekkel. Na neki is ilyen kell.
A gondom, hogy nem találok ilyen Dahua kamerát. Amelyik Dual Illuminator-os, ahogy kivettem, az alapból ad éjszaka egy FF képet és mozgásra gyújtja fel csak a fehér segédfényt. Beszéltem a Power-al is, ők is megerősítettek ebben, szerintük menjek el a -LED megjelölésű kamerák irányába. Csak ezekben meg nincs infra LED.
Aki jártas Dahuában, tudna segíteni, hogy létezik ilyen kamera vagy milyen egyéb megoldás lehetséges?
Előre is kösz.