Szerző Téma: IP-kamerás rögzítésre létezik kedvező árú megoldás?  (Megtekintve 8489 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Janó

• Ős tag
    • Tecnoalarm Disztributor
Hali!
Nuuo Mainconsol-al dolgozott már valaki? Tapasztalat?
Most kezdtem el használni 28 kamerával, vannak még fehér foltok...

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
Feltelepítettem, mert abban reménykedtem, hogy az olcsóbb (Edimax, Tp-link) kamerákhoz is találok majd  megoldást, de sajnos azokat nem kezeli. Egy Vivotek kamera szépen ment alatta (sokkal gyorsabb képfrissítéssel, mint a go1984!), ezért azzal tesztelgettem és határozottan tetszett a szoftver. A rögzítést nem csak mozgásérzékelésre tudja indítani, hanem akár a kamera hangjára is. A gépigény i3-as procitól indul, valamint az ingyenes verzió max. 16 kamerát és 1 TB-nyi merevlemezt enged használni...
előzmény: eXtra #9

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
Köszi! Ezt hamarosan kipróbálom! ;)
előzmény: vg #6

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
2-3 helyen megy gond nélkül, a többi helyen gyári szoftver van...
előzmény: matrixlaci #7

Nem elérhető matrixlaci

• Szakember
  • Teljes tag
    • Mátrix Biztonságtechnika
Köszi. 
Kipróbálom.

Élesbe használtad már ?
előzmény: vg #6

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
Normálisan használható, stabil, felhasználóbarát rögzítő szoftver, ami többszáz féle IP Kamerát támogat ? 
És még frissítik is rendszeresen az új kamerákkal ?
És mindezt ingyen ?
http://www.axxonsoft.com/integrated_security_solutions/supported_ip.php

http://www.axxonsoft.com/
Orosz termék, viszonylag nagy tudással, rengeteg már beépített protokollal, ingyé :o , és mint látható havonta új  kiegészítés..

előzmény: matrixlaci #5

Nem elérhető matrixlaci

• Szakember
  • Teljes tag
    • Mátrix Biztonságtechnika
16 kamerás Nuuo IP+ szoftvernél kb 30%-al olcsóbb a hardveres NUUO NV4160S rögzítő.
Kisebb villanyszámlát produkál mint egy PC, és nincs rajta Windows.  ;D 

Ha még ez is drága, akkor a NUUO IP+Lite szoftver (kameránként megvásárolt licens-el) 14 kamerával kb harmadából megvan mint a "nagy" NUUO. 

Normálisan használható, stabil, felhasználóbarát rögzítő szoftver, ami többszáz féle IP Kamerát támogat ? 
És még frissítik is rendszeresen az új kamerákkal ?
És mindezt ingyen ?
Ha van is ilyen, azt jól eldugták az interneten.
Ha vki tudja hol van, az szóljon.  Fizetnék is érte.    Ja, akkor már nem is lenne ingyé.  :'(
előzmény: eXtra #1

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
Akkor ez a go1984. Nem hallottam még.
előzmény: eXtra #3

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
Van ilyen, hogy univerzális IP kamera és szoftver? Vagy csak te írod annak? Mert az stimmel, hogy van ONVIF vagy egyéb szabványosítási kísérlet, de univerzális?

Igen, vannak olyan programok amik egy rakás gyártó különféle kameráit támogatják, ráadásul ezeket a kamerákat akár vegyesen is kezelik.
előzmény: vg #2

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
Felkaptam a fejem, megint tanulhatok vmit. Van ilyen, hogy univerzális IP kamera és szoftver? Vagy csak te írod annak? Mert az stimmel, hogy van ONVIF vagy egyéb szabványosítási kísérlet, de univerzális? No ilyet még nem hallottam. Ezek szerint a TP Link-é sem univerzális, mert azt használnád.
Hamár adtál linket a TP-Linkhez rákattintottam, a műszaki adatok és választék nem nyűgöznek le, az online demo meg nem megy. Látom CMOS-os, így valószínűleg az ára viszont baráti lehet a szoftver meg jelenleg ingyen divat 16 ch-ig.
Én amúgy Sunell-t és Truen-t használok- érthető okokból 8) .

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!