0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
ha ráélesítesz, tehát megnyomod hosszan a stay vagy sleep, vagy akár teljes távozás esetán az Arm gombot, akkor újraindul az élesedés és rendelkezésre áll a programban megadott kilépési idő a távozásra. Utána a rendszer visszaáll abba az élesítési módba amelyik gombbal indítottad az új kilépést.
egy primitív koppintásból indult rengeteg gyártási hibával, mostanra -állítólag - már rendesen kikupálták, de nekem undi
A Satelről már megírtam a véleményem semmit sem változott azóta egy primitív koppintásból indult rengeteg gyártási hibával, mostanra -állítólag - már rendesen kikupálták, de nekem undi
Inim: (de ide vehetjük nyugodtan a Satelt is)
Többen is írjátok, hogy a Paradoxot szeretitek telepíteni. Én nem igazán ismerem, de látom sokan dicséritek. Valaki olyan írna be, aki ismeri a Satelt is és a Paradoxot is és van tényleges összehasonlítási alapja?Itt most elsősorban nem ár összehasonlításra gondolok, hanem telepítési, programozási lehetőségekre, buktatókra. Egyikkel ezt sikerült megoldani, a másik márkával nem, stb.Felkeltettétek az érdeklődésem a Paradox iránt.