Bocs, most olvasom, h már DLS 5-tel is dolgoztok... ez jobb vagy rosszabb, mint a DLS 2002??
Én ezzel próbálkoztam, ezt találtam ehhez a központhoz kompatibilisnek a leírásokban, de lehet, az 5-ös az újabb vagy jobb?
Am én inkább számtekes
vagyok, talán ezért, de nekem nagyon és teljesen egyértelműek a dolgok a progiban, már psze az a része, amire rájövök-visszajön...
Amire meg nem emléxem vagy nem tudom, h "gyárilag" mit takar, az psze ugyanolyan homály, mintha kezelőről próbálnám...
De mindezt azért kérdezem, mert ha valaki azt mondja, h az 5 jobb, újabb, egyszerűbb, akk megnézem, h az is letölthető-e a gyári oldalról...
/Mert mint mondtam /talán, remélem!
/, a 2002-es DLS szoftver teljesen legálisan megszerezhető.
Igaz, h nem lett külön beléptetve modul...
DE!!!
ezzel kapcsolatban volna egy kérdésem:
ha és amennyiben NEM léptettem be modult
/mert mondjuk véletlenül rátoltam a kp-ra az alap-beállításokat
(amiben mégsem vagyok biztos, mert minden modul , elvileg, fel volt installálva, és néhány egység az alapbeállításokhoz képest is ROSSZUL volt feltöltve)/,
akkor hogyan láthatta alapból a modulokat??
Vagy nem lehet a modulokat "kilőni" egy alapbeállítás-feltöltéssel?
Viszont ha az alapbeállítást töltöttem fel, akkor hogyan lehetett eleve ROSSZUL konfigolva néhány érzékelő?
Bocs, az a baj, h mivel sajnos nem tok próbálkozni ilyen dolgokkal a gyakorlatban, és azért kérdezem, mert nem vagyok sem abban biztos, h én töltöttem fel az alapokat, sem abban, h tényleg teljesen rosszul csinálta meg valaki...
De van még egy kérdésem, hátha...
Valaki nem tud véletlenül KÖZVETLEN USB-s csatlakozású kábelt ehhez a kp-hoz?
Az az igazság, h mivel elég macerás odajárnom, és a lapitopimat is cipelni, arra gondoltam, h van egy netbukom
, és ha volna közvetlen USB-s csatis cucc, akkor elég lenne ezt elvinni...
Ill közben még egy kérdés jutott eszembe:
valaki meg tudná mondni, h az a kb 2-3 méter kábel, amivel adják a készüléket, lehet-e hosszabb??
/Nekem olyan 6-7 méternyi kábellel lenne jó...
Bár lehet, csinálok egy kábelt, van hozzá kábelem is, dugóm is, krimpelőm is, és kipróbálom...
Ha érdekel valakit az eredmény, elmesélem.
/
És még egy kérdés:
ha tényleg az alapot toltam fel, akkor hogyan maradhatott meg benne a mesterjelszó?? :O