Tamás!
ez jól hangzik azaz hangzana, ha nem Magyarországon élnénk
Ráadásul ez az egész procedúra megint a mi (telepítők) nyakába varr egy csomó ügyfél által nem szeressem dolgot, amit ti nem is érzékeltek csak max ha a dühös telepítők veletek kiabálnak (majd)
Az, hogy a Paradox újabban csak szart gyárt az sajnos tény méghozzá védhetetlen.
Van egy csomó ember aki kitart a termék mellett, de ez nem mehet a végtelenségig így és aztán olyan szintű elvándorlás lesz, hogy mindenki zokogni fog aki egyszer is Paradoxot árult.
had ne soroljam csak úgy a legújabb ostobaságokat
NV35MX vadi új FW-vel már a második riaszt szabotázsban - gondolom a kitakarásvédelme - azzal az FW-vel amira a Gábor is esküt tett hogy jó lesz. Pénteken feltettük szombaton már riasztott. kicseréltük kedden szerdán már riasztott az új cserélt.
DG55 soha nem volt vele baj, most valami istenátka ökör nem tudom mért ugye más FW-t töltött bele mint kiderült a semmire se jó NV5 FW-t, 5 helyre szereltünk ilyen infrákat MINDHEZ !!! vissza kellett menni mert tévesen riasztott.
15 éve soha nem kellett az alapbeállításból elállítani. eddig arról nem is szólva hogy a híres minden Kanadában készül dolog sem igaz ez az infra Made in China
Az IP 150-es balhé meg a hab a tortán
Nem fognak az ügyfelek évi 3-4000 ft-ot fizetni hanem keresnek ingyenes megoldásokat
Ja hogy a modul nem hagyja? akkor nem kell vagy más terméket akar.
Milyen dolog lesz, ha az ügyfél megkérdi ami természetes, hogy van-e IP alapú elérhetősége a Paradoxnak?
Van persze csak évente fizetni kell érte, és persze ha baj van akkor várjon vagy 2-3 hetet központi egység nélkül míg megjárja a szervizt oda vissza és persze fizesse a dupla költségeket kiszállás és munkadíj.
erre kiderül hogy ezt a sokat utált DSC vagy egyéb társai Satel vagy bármi más ingyen adja akkor elhajt a mondjuk leendő ügyfél a ..csába és inkább rendel rendszert mástól ahol ingyen van a körítés.
Az a jófej duma hogy mi is kereshetünk rajta ha saját magunk fizetünk a reggért, és tovább adjuk, tipikusan olyan mondás amit az mond aki soha nem volt saját jogon vállalkozó
ha ezt a 3000-4000 + áfát kicsit meg szeretnénk fejelni, hogy ne ingyé dolgozzunk, akkor mégis mibe lenne az ügyfélnek?
legalább 5-6000-be és akkor én kb még mínuszba vagyok ha adózok is mint cég, és elsőre sikerül behajtani az ügyféltől az éves díjat. Mert az sem tuti.
és ha pl egyik évben úgy dönt 10-20 ember hogy nem kell én meg előre kifizettem akkor mennyi a bukta? csak 60 ropi kb?