Biztonságtechnika Fórum
2002-től a magyar biztonságtechnika legnagyobb szakmai közössége...
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérjük
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
ebben a témában
ebben a kategóriában
bárhol az oldalon
Google egyéni kereső
Főoldal
Fórum
Fórumok
Összes olvasatlan téma
Hozzászólások időrendben
Saját könyvjelzőim
Keresés a fórumban
Archívum (régi fórum)...
Keresés az archívumban
Letöltés
Kellékek
CCTV segédeszközök...
Objektív fókusztávolságának meghatározása
Objektív látószögeinek kiszámítása
Tervezési segédeszköz IP kamerához
UTP tápkalkulátor (PoE)
Kapcsolási rajz készítő
Ellenállás színkódok
ElectroDroid
Adatvédelmi tájékoztató
Kapcsolat
Regisztráció
Biztonságtechnika Fórum
»
Szakmai kategória
»
Szoftverek
»
Babyware
Nyomtatás
Oldalak:
1
2
[
3
]
4
5
...
11
Szerző
Téma: Babyware (Megtekintve 55221 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
syn7h37ic
Szakember
Ős tag
Re:Babyware
2016. Február 09. - 15:46:45
0
Operációs rendszer milyen? Továbbá 32, vagy 64 bites?
Milyen adatkábelt használsz? Gyári, vagy épített?
Sok egyéb más is lehet a háttérben. Vírusirtó is szórakozhat.
Nekem eddig problémamentes volt a Babyware, egyedül az SP4000 az ami néha makacskodik, de ezt a panelt amúgy is kerülöm.
Ráadásul évek óta épített adatkábellel dolgozom, ami még csak nem is FTDI chipes, hanem PL2303 chippel szerelt.
Oprendszerem: Win7Pro 32 bites SP1, és tiltva van az automatikus frissítés, ahogy feltelepült, úgy van. A gép amúgy is kizárólag offline, netre soha az életben nem csatlakozott, se vírusirtó, se egyéb marhaság, ami belekavarhat. Ezen csak riasztók vannak programozva. Ami plusz, az a teljes körű védelem, már bios szinttől, amit a notihoz adott program menedzsel.
DVR-NVR IP és egyéb marhaságokra másik gép van rendszeresítve.
előzmény:
Wineman #84
Wineman
Törzstag
2016. Február 09. - 11:11:31
0
Ja és a központ azonosító, pc jelszóban levő nullákat nem képes ráküldeni a központra, egyszerűen kihagyja őket, nem A-val helyettesíti, ami miatt persze legközelebb már nem tudsz csatlakozni se innen, se Winloadból. No komment.
előzmény:
Wineman #84
Wineman
Törzstag
2016. Február 09. - 10:42:14
0
Üdv!
Letöltöttem ezt a csodálatos, szavakkal le nem írható programot. Csak azt nem tudom, hogy mit csinálnak Paradoxék... Állandóan elveszti a központtal a kapcsolatot úgy 2 perc után, nem tudja feltölteni a változásokat, csak ki-belépés után... Van valami megoldás ezekre a hibákra? (2.31.4-et használok)
előzmény:
vlezlee #83
vlezlee
Szakember
Ős tag
2015. Január 27. - 21:18:54
0
MG5050-nél a 2.9.9-es verzió is hibázik, sokszor nem tudja megnyitni a programozási lapot. Az EVO és EVOHD része viszont tökéletesnek mondható
előzmény:
syn7h37ic #82
syn7h37ic
Szakember
Ős tag
2015. Január 24. - 14:57:45
0
A visszaállítás dátumát nekem is hozzáfűzi a nevekhez, de nem duplikált semmit.
Régen volt ilyen, valamelyik 1.xx verziónál, de jó régóta nem találkoztam már ezzel a hibával. Más hibát viszont találtam a programban, Magellan központnál, a repeater programozásnál nem mindig hajlandó ráküldeni az adatokat, a Winload viszont tökéletesen megoldja. És még mindig nincs térerő kijelzés rádiós eszközöknél, ami a Winload-ban már jó régóta ott van...
előzmény:
vlezlee #81
vlezlee
Szakember
Ős tag
2015. Január 24. - 14:47:10
0
Nekem Windows 8.1 64 bit van a laposon. Backup látszólag működik, de a restore nem, egyrészt minden ügyfél neve után beírja a visszaálítás dátumát, vannak ügyfelek, akik duplán vannak a listában és nem is lehet megnyitni őket én emiatt kerestem más backup megoldást :/
előzmény:
syn7h37ic #80
syn7h37ic
Szakember
Ős tag
2015. Január 24. - 13:44:42
0
Ezt hogy érted, hogy nem jó a backup/restore funkció?
Nekem eddig nem okozott gondot. A backup-ot simán vissza tudtam dobni, mikor költöztem az újabb notebook-ra. Sőt a kolléga is tudta az általam backupolt részeket a saját gépére "restorálni" Igaz, az összes gépen win7 32 bit van, amin mozgattuk az állományokat.
De köszi az infót, hogy hová teszi a szoftver, inkább mentek többször többféle módon, minthogy elvesszen rengeteg ügyfél adat.
előzmény:
vlezlee #79
vlezlee
Szakember
Ős tag
2014. December 22. - 23:16:43
+1
Kollégák újabb babyware infó:
Sajnos a backup/restore funkció még mindig nem működőképes babyware-ben, de sikerült megtalálnom, hogy hogyan lehet file szinten átvinni az adatbázist az új op.rendszer alá.
A
C:\USERS\PUBLIC\DOCUMENTS\PARADOX SECURITY SYSTEMS\BABYWARE\{kapcsoszárójelek közötti ID}\
könyvtár tartalmát kell átmásolni az új oprendszer alá. Az új gépen a kapcsos zárójelek közötti ID más lesz de ez nem probléma a konfigfájlokat automatikusan generálja.
vlezlee
Szakember
Ős tag
2014. Június 18. - 20:32:22
0
IP150-em csak EVO192 panelen van, érdekes módon azzal usb-n és ip-n is teljesen tökéletes, de MG/SP szériával nagyon nyögvenyelős
előzmény:
syn7h37ic #77
syn7h37ic
Szakember
Ős tag
2014. Június 18. - 20:11:31
0
Stabilitás terén azt tapasztaltam, hogy ha IP150 modullal töltök fel-le, az mindig stabilan kapcsolódik. USB esetén sajna már nem ennyire rózsás.
előzmény:
vlezlee #75
Nyomtatás
Oldalak:
1
2
[
3
]
4
5
...