Szerző Téma: DSC PC1565 resetelés?  (Megtekintve 8723 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
Re:DSC PC1565 resetelés?
#7 2013. Január 06. - 18:57:24
0
Lacy! Te tényleg imádod nézni az Integra alaplapját? ;D  Tuti fogsz kapni 1-2 képet 8)
Inkább beteszek én egyet:

előzmény: Lacy #6

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#6 2013. Január 06. - 16:34:36
0
Konkrétan az időt? hát az akku
Ha áramtalanítod a központot, akkor suxx és állíthatod be újra.
Csak nagy központoknál (és azok se dösöcö-k) divat az elemes óramemo mint pl a Digiplex EVo-nál :9
előzmény: szelac #4

Nem elérhető mountainman

• Ős tag
#5 2013. Január 06. - 16:10:59
0
Az akku tartaná benne a pontos időt.
Ha elveszed az 16V AC-t meg az akkut is, akkor
Csillag 2: 8

előzmény: szelac #4

Nem elérhető szelac

• Kezdő tag
  • **
#4 2013. Január 06. - 15:45:05
0
Na időközben kiderült, hogy resetel szegény központ, tehát megmenekült. Az volt a baj, hogy a kezelő nem jelzett vissza. Miután egy újabb resetelési próbálkozásnál a hálózati feszültség alá helyezést követően  azonnal nyomtam hosszam az 1-es gombot, aktívvá vált a kezelő és szépen jelezte a zónajelzőn a művelet végét. Meg is győződtem erről, mert egy beállítást elállítottam és resetelést követően visszaállt alapértékre. Ezek szerint a kezelő beállításaira nincs hatással?
Ezután olvastam el Lacy válaszát és a kezelőt 1-es particióhoz első helyre címeztem és láss csodát minden újraindításkor egyből a zöld Ready fény köszönt a kezelőn.
Van egy további problémám is (én már csak ilyen vagyok) mert a központ mindig elfelejti a dátumot és a pontos időt. Valami kondi kikészült? Vagy mi tartaná meg szegényben a pontos időt?
Végül köszönöm hogy itt nem a szakmai féltékenység hanem a segíteni akarás dominál a válaszadóknál!!!
Üdv szelac
előzmény: Lacy #3

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#3 2013. Január 06. - 13:27:37
0
Igen leginkább ez akkor van ha a kezelő globálisnak van címezve particiós rendszer esetén.
Meg kéne nézned a beállításoknál hogy hogyan van most.
A másik hogy mivel dösöcö, nekem volt, hogy 3 -4 -ik alkalommal sikerült egy normális reset..

előzmény: szelac #1

Nem elérhető Kovács József

• Szakember
  • Törzstag
#2 2013. Január 06. - 13:18:35
0
Hogy csináltad, hátha a technika volt rossz?

Nem elérhető szelac

• Kezdő tag
  • **
DSC PC1565 resetelés?
#1 2013. Január 06. - 13:12:32
0
Üdvözlom a fórumozókat!
Saját szórakoztatásomra próbáltam felprogramozni egy DSC PC1565 központot, de valahol elkeveredtem, ezért resetelni szerettem volna. Máskor már sikerült ,most is mindent a leírás szerint végeztem, de most nem akar kigyulladni felvillanni a befejezést jelzó 1-es zónajelző led. Jó türelmem van, nem csak perceket vártam, hanem fél órát is.  A kezelő is csak akkor hajlandó üzemszerüen működni, ha előbb 2-3 mp-ig nyomom az 1-es gombot, mintha particiót választanék. Addig csak a system világít. Van remény hogy beálljon egyszer, vagy eldobós? Lehet hogy a nagy lelkesedésben letiltottam a resetelési lehetőséget?
Indulásnak ennyi, köszönök minden segítőkész javaslatot!
Szelac

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!