Szerző Téma: DSC PC1565 resetelés?  (Megtekintve 8718 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető Kovács József

• Szakember
  • Törzstag
Re:DSC PC1565 resetelés?
#17 2013. Január 09. - 22:36:50
0
Én a satelt nagy tudása és jó kezelhetősége miatt tarton jónak, mert 16 partíciós központ elfogadható áron, ráadásul a kezelőn rátekintéssel nem lapozgatással az összes partícióállapot látható, ezt nagyon kevés központ tudja

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#16 2013. Január 07. - 22:01:49
0
az, hogy valaki nem használ valamit az nem = azzal hogy nem is ismeri.
:)
előzmény: Nagy P #14

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
#15 2013. Január 07. - 21:32:50
0
Én a Texecom Mash rendszerét ismertem meg mint első duplex rádiós rendszer, de lehet hogy tévedek...
előzmény: Nagy P #14

Nem elérhető Nagy P

• Szakember
  • Teljes tag
#14 2013. Január 07. - 21:07:11
0
Nem értem miért mond valaki véleményt olyanról amit nem használ. Lehet,,hogy a Satel koppincs,de lassan tíz éve használjuk és a felszerelt központok 99,9 %-a  úgy működik ahogy kell. Nem mondom,hogy nincs téves riasztás,de az általában a csatlakoztatott perifériák hibája volt. Azt nem tudom,hogy a rádiós rendszerénél a duplex kommunikációt kiről másolta,de az biztos,hogy előbb működött, mint a DSC Alexor és a Paradox. Hibának felróható,hogy némely távfelügyelet nem tudta lekezelni, a gyors handshake visszajelzést. Szívesen használom a Paradoxot is,sőt néha DSC is szerelésre kerül,de ha 8 partíció felett kell alkalmazni akkor a két említett (mellesleg jó márka) erre alkalmatlan.  Nem egy helyen használjuk a Guard programját amivel a biztonsági szolgálatok könnyebben azonosítják be a riasztás helyét(Ingyen adják hozzá). Mellesleg flash memória van hozzá melyből gyorsan visszalehet állítani a beállított programot ha valami probléma adódna.(a közel 100 felszerelt rendszernél még nem kellett használni.) Most be is fejezem ,mert magasztalásnak tűnnek soraim,nem annak szántam,csak aszáraz tényeket próbáltam a teljesség igénye nélkül leírni.
Tehát úgy gondolom mielőtt lesz......-ozok valamit érdemes azt megismerni.

előzmény: vg #13

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
#13 2013. Január 07. - 19:05:49
0
Mindezektől függetlenül szerintem is koppincs, csakhogy mindennek a koppintása. És ez ebben a szituban nem pejoratív, hiszen az azért ügyes húzás, ha a jó ötleteket összegyűjtöm és próbálom egybe gyúrni :o
És mégegy: ugyan én sem ismerem a Satelt mélyrehatóan, de a szoftverek, panelek terén valamelyest visszafogottabb, ami megintcsak ügyesség/okosság kérdése, hiszen bődületes ostabaság egyes gyártók/forgalmazók részéről, hogy szoftverek/harverek alfa verzióit is piacra dobják, csakhogy elmondhassák ők csinálták meg először, kár hogy az eszköz tele van buggal és használhatatlan. És ez bizony nem 1-2 gyártóról mondható el.
Persze hiba nélküli eszköz sincs :-* .................
előzmény: eXtra #12

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
#12 2013. Január 07. - 10:31:44
+1
ez kis központ? vagy mi ?
Ha a 8 objektum / 32 partíció / 128 zóna kis központnak számít, akkor az...  ::nyes::

nem használok satelt és azt hiszem nem is fogok egy kalap..
Ebben a mondatodban érzek némi paradoxont!  :P 
Ha nem használod a Satelt, honnét tudhatnád, hogy milyen? ::kalapal::

szóval mondjuk úgy nincs jó véleményem a lengyel koppincs csodabogárról.
Érdekelne, hogy szerinted az Integra minek a koppincsa!  8)

előzmény: Lacy #11

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#11 2013. Január 06. - 23:13:31
0
láttam :) és?
ez kis központ? vagy mi ? nem használok satelt és azt hiszem nem is fogok egy kalap.. szóval mondjuk úgy nincs jó véleményem a lengyel koppincs csodabogárról.
előzmény: vg #10

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
#10 2013. Január 06. - 21:54:37
0
Hámer persze, hogy ott az a kis kék egy elem......
 8)
előzmény: Lacy #8

Nem elérhető szelac

• Kezdő tag
  • **
#9 2013. Január 06. - 21:01:50
0
Igen! Én naív arra gondoltam, hogy egy kisebb kondenzátor vagy akksi annyi energiát ad a panelnek, hogy legalább ezt az infót megjegyzi valameddig. De igaziból nem is veszélyes, csak legalább tudom hogy ez DSC-nél így van rendjén. Üzemszerúen egyébként sem szokott teljes áramellátás nélkül maradni a rendszer.
A legfontosabb, hogy hála nektek, újrakezdhetem a kísérletezgetést. :)
előzmény: Lacy #6

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#8 2013. Január 06. - 19:05:21
0
most ezt mért is? :o
előzmény: vg #7

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!