Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy én eddig csak DSC rendszereket telepítettem évekig (most más melóm van, de vissza akarok térni a riasztókhoz is mellékesen), de most szemezek a Paradox rendszereivel az érintős kezelő miatt, ősszel lenne nekem aktuális, saját házamba majd, meg utánna esetleg visszatérni a szakmához).
Mi a különbség a TM40 és TM50 között (méreten kívül)? Nem egyidőben adták ki igaz? Szóval nem csak a méret más, hanem hardveresen is jóval újabb/modernebb a TM50?
Pár hónapja néztem videókata a TM50 működéséről, de ott még iszonyat lassú volt (érintés után idő volt, mire bejött a menü, ami mögötte volt), volt hogy még szaggatott is. Ez a mostani videókon úgy nézem megszűnt. Mindenesetre őszig kiforrja magát, meg még akár újak is jöhetnek! DSC párti vagyok, mert azt ismerem, használtam, telepítettem, és olvastam, h annak is lesz érintőse. Addig még az is kiforrhat/olcsósodhat...
Tud ezekrőkl valaki bővebbet? A TM40 topikot végigolvastam, olvastam annak hibáit. Ha esetleg erről is van már valakinek infója, az érdekelne.
Egy off kérdés: Paradox rendszereket ezek szerint nem ilyen egyszerű venni? Mi kell hozzá? Kell náluk egy tanfolyam, h regisztrált szerelő lehessek?
Köszönöm előre is!