0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Ezen a néven töröltelek és a régi nevedre átírtam az új email címedet! Nézd meg a nem indexes postafiókodat és kattints a benne szereplő linkre!
Na jó látod csak módjával fikáztam DeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeNem kapok az indexes címre emailt !!!!Különben nem nyavalyognék itt... De amúgy már az is jó, ha átírod a nevem e b-t elhagyva...
Egy kicsit tré ez a fórummotor.. sok fórummal volt dolgom de ez kritikán aluli..
vagy valaki valamit nem jól csinált meg.
1. a régi nevem/jelszavam nem működik, a régi nevemmel vagy email címemmel kért jelszóemlékeztető email 17 esetben sem jött meg.
2. ha nem vagyok regisztrált tag, akkor az égvilágon senkinek nem lehet emailt írni. A normális az lenne, hogy alul az impresszumban vagy bárhol kéne egy email elérhetőség, ha valaki ugye nem tud bejelentkezni vagy regisztrálni, akkor is tudjon érdemben valakihez a fórum gazdái közül fordulni.Jelenleg nekem is másik néven KELLET regisztrálnom, hogy megírhassam a gondom
3 na ez a regisztráció is érdekes volt, pl mért kellett 3x kérni a regisztráló emailt, azt a mai napig nem tudom érteni. Ráadásul ezek a betűk a krix krax megett értem én hogy robot, de ez egyszerűen tragédia. (nem személyes, az összes ilyen számomra botrány, nem létezik, hogy nincs valami normális módszer csak ez a látásjavító szar) ja és 2x is beírtam jól és 2x is azt kaptam hogy rosszul írtam be ugyhogy nyaljon sót aki megírta ezt a programot.
tehát kérdem én volna mód, hogy a régi nevem visszakapjam?
Aki a hozzászólás után a főmenüben találja magát, annak javaslom, hogy a profiljában állítsa be hogy ne oda kerüljön hanem vissza a témába.
sziasztok! Jó az új fórum de arra lesz lehetőség hogy a régin írt bejegyzéseket vissza nézze az ember?.