Ha már megszólíttattam....
A cégtől én vagyok fenn nap mint nap a fórumon, illetve a kereskedelemtől egy munkatársam. Egyikőnk sem olyan egyed, akinek napi feladata a kamerák tesztelése avagy összehasonlítása, próbája lenne. Ha figyeltél anno, tán két ízben a saját itthoni rendszerem 1-1 Sunell 51/11-es 1MP kamerájáról tettem már fel képet, ez jelenleg is elérhető. Jelenleg ennek az utódját tesszük leggyakrabban ez a full HD-s 54/14. Ha érdekelnek a technikai részletei, akkor a sunellsecurity.com-on megleled, míg a chipkészlet erősen hasonlít az általad is tesztelt kamerákra.
Férfiasan bevallom, hogy a képeid első sorozatát kíváncsian nézegettem végig, de jómagam nem érzem, hogy 10-20-50 képpel itt a közösség ügyét akár Te akár bármelyikünk előre vinné.
Ennek szerintem tartós teszt formájában lehet esetleg értelme, ami már mutat is valamit. Pl. két év után milyen egy kamera képe, mennyit változott a polcról való levételt követően, illetve milyen a meghibásodási ráta. Nálunk IP tekintetében 3-4 termék maradt fenn a rostán. Ezek: Truen, Sunell, Hikvision, avagy nagyfelbontási igény esetén a LogIPix. Ez nem azt jelenti, hogy minden más sz@r, hanem azt, hogy hazánkban más által nem vagy kevéssé preferált termékek közül ezeket találtuk ár/arány értékben jónak.