Szóval a hétvégét rászántam, és most reggel elkészült. Nem fogok hálát rebegni a Satel-nak, hogy erről nincs leírás.
Ha nincs otthon az Android-os tablet-em, akkor sosem jöttem volna rá csak almás készülékkel....
A lényeg:
1. DloadX: másik két lap-toppal is próbáltunk csatlakozni. Első nem ismerte fel az ETHM modult, pedig 14-es verziós szoft volt rajta. Második csatlakozott, de pont ugyanaz volt a helyzet, mint az enyémnél. Vissza a sajáthoz. Csatlakozás, szokás szerint nem jön elő a gombsor. Végig nyomkodás a hardver elemeken, és láss csodát 1x csak ott volt a gombsor (read/write). Ne kérdezzük mitől!!!
2. Rátöltöttem az ETHM-re a Macro-t. Próba:
semmi változás, nincsenek macro gombok......
3. Na ekkor jött az Android tablet mentő ötletnek. Pro változat megvásárol (pedig azon semmi szükségem rá), beállítások és láss csodát, ott van egy macro fül. Rákattint és tallóz a file-ok között. Na innen sima ügy, menettem a file-t rátöltöttem, engedélyeztem, megy.Vagyis nem megy, de megjelenik a gombsor, és csinál valamit, ami nem pont az amit beállítottam. Újabb mentés, rátöltés és megy. Androidon. (Minden Macro modósításnál, csak a 2. mentésnél volt jó a mentett file. Nem tudom hogy ez lap-top függő vagy DloadX szar, hiszen csak ezzel a géppel próbáltam)
4. Jöjjön az Iphone. Hogy a túróba töltök rá szoftvert??? Idrive telepít a készülékre, elment Windows-ban, megjelenik a telefon Idrive-on a macro, de ezt hogyan teszem be a szoft alá? KPD2Pro nyomogat, Settings-ben Icloud upload/download gombot találok. Kipróbálom. Zsákutca.
Na akkor nézzük az okosokat, valaki már biztosan csinált ilyet. Satel: szoftver leírás? Natúr leírások közt? Semmi.
Google? Semmi. Youtube? IGEN!!
Tehát itunes futtat, csatlakozik Satel alá másol, ott macroknál kiválaszt, engedélyez.
CSAKHOGY! Én sose tudtam az iTunes-al csatlakozni a telefonomhoz, mert mindig kiírta:
"Az iTunes, nem tudja olvasni a "...." iPhone tartalmát"- és az almás cuccok több mint 10%-a ilyen!
Úgyhogy először ezt kellett megoldjam így:http://iphoneclub.hu/cikk/egy-nagyon-bosszanto-itunes-hiba-es-a-megoldasaÉs valóban. Így már kezeli az iTunes és rá lehet tenni vele a macro-s file-t.
Megjegyzés: baromira lényegtelen a read/write gomb a DloadX-ben, nem kell az ETHM-re tölteni a progit
Ennyi.