0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Szóval vettem egy MAZI-t, hogy teszteljem, hátha az ügyfelek esetleg megússzák a fix ip. díját, meg a havi újra regisztrációt.Be regisztráltam a hik-online.com oldalra, de mikor a rögzítőt szeretném rezelváltatni a gyári szám alapján , állandóan elutasít. Így sajna nem jön össze, vagy valamit nem jól csinálok! A rögzítőben hkDDNS a típus, szerver cim: www.hik-online.com, router átirányítások talán rendben (TP-LINK), aztán semmi. Ha a fix saját ip. címemről akarom elérni, az rendben működik. Szerintem valami a hik-online körül nem stimmel, vagy nem is ide kellene rezelválni!Ha valakinek netán össze jött egy ilyen, vagy van valami tapasztalata, légyszi ossza meg velem (-lünk), mert lehet, hogy mást is ellátna valami tanáccsal! Köszi!
Jah. Én is ezen utat járom, de már többször ráfutottam arra, hogy egyik szolgáltató kiesett, másik működött. Így aztán használom az ingyenes DVR DNS-t és a fizetős dyn.com-ot is. Ügyfél megkapja mindkettőt. Elsődleges a dyn, tartalék a saját, nevét is így adom a szoftverben.
a másik nagy előnye, ha a rooter van a dyndns-re konfigozva, hogy egy adott domain-nel és a port megadásával több eszköz is elérhető, nem kell külön dns minden eszköznek.
A mazi ingyenes dydns szolgálatatása nem járható út?