Én gyáva ember vagyok, már legalább 15 éve nem merek HP-t venni ... de nem is vágyom rá.
És ha már nem almás, egy történet innen is: lányom érettségire-egyetemre kért tőlem laptopot. Fiammal (ő még nálam is almásabb) győzködtük, h jobb egy MacAir SSD-vel ... de nem tudott beleszokni, hiába van iPhone-ja, csak-csak ringyóz oprencer mellett nyöszörgött.
Nem erőltettem, az ilyet nem szabad, helyette fiamnak leosztottam a feladatot és végigkérdezte náluk a villamoskar koleszét. Kiderült, h van egy nagyon-nagyon jó Lenovo általi MacBook pro koppintás. Milliméteres eltéréseken kívül gyakorlatilag a Mac belseje van benn. Ház, billentyűzet, billentyűk alsó megvilágítása, alu-ház, hőtés ... perifériák, SSD, etc. gyakorlatilag minden ugyan az.
Ez volt bő 2 éve ... azóta női szokás szerint x+1-szer leejtve, le-körömlakkozva, lekávézva ... stb.
Soxor ágyon, párnán használva (mert ugye nőből van), emiatt olyankor nincs a laptopnak hűtése, sosem melegedett még el, a ventillátora is szinte alig forog, így emiatt a kondik sem púposodtak fel benne.
Néha kis isopropil-alkoholos és kompresszoros kifúvatás után mindig tökéletes maradt.
Ha már eccer nem alma, akkor nem árt ha legalább a vas lesz profi - ha már a szoft nem az ...