hát szerintem meg nem
1. először is szabad piac és verseny van. Ha valaki fel mer vállalni egy általa nem ismert rendszert, annak minden felelősségével, lelke rajta.
2. az hogy egy márkaforgalmazó kereskedő az általa ismert és preferált telepítők közül ajánl a beeső ügyfél számára szakit, az érthető, de had ne kelljen mindenféle vizsgával tanfolyammal és egyébbel terhelni az amúgy is kissé túlhajszolt vállalkozókat vagy azok alkalmazottait.
3. a dösöcö is megpróbálta ezt a marhaságot a 6020-as központja forgalomba kerülése alkalmával, hogy ilyet csak olyan aki ott és kijárta és elvégezte, és hű és ha, ahelyett hogy írt volna egy tisztességes letöltő szoftvert mert ugyanaz a trágya kell ahhoz is mint a többihez.
32 partíció meg 256 zóna és akkor nincs online zónafelügyelet a programban? kb 100x annyit ért volna mint a tanfolyam, mivel kb ugyanaz a programozása mint az összes többinek nagy difi nincs.
Na mindegy
Amúgy én ezt a problémát ha felmerül úgy szoktam megoldani, hogy van kolléga aki Bentel/kyo, van aki Summit, van aki Bosch és DS és klónjai ügyében járatos, és ilyenkor adom tovább a telefonszámot az érdeklődőnek.
Én nem fogok ilyenekkel sportolni, főleg nem a falon az ügyfélnél.