Szerző Téma: Techson DVR-557 /8 DVR password visszaállítás, vagy powerbizt.hu ismerős  (Megtekintve 22468 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető papppapa

• Törzstag
Egyet értek veled ./Végre valaki megértette a lényeget ./
előzmény: mountainman #43

Nem elérhető mountainman

• Ős tag
Ne ajánljon, de ha már magyarországi forgalmazó, akkor tegye lehetővé olyan, hogy egy magára maradt végfelhasználó, hozzáértő, esetleg okításon részt vett szakembert találhasson.
Ha megnézünk egy pl. egy gázkészüléket, a garancia papíron rajta van megyénként felsorolva, hogy kihez fordulhat a felhasználó, ha gondja akadt. Mert ugye a nagyker nem áll szóba Vele, viszont a telepítők sem élnek örökké!
Pl. engem ne ajánljon senki Napco központhoz mint hozzáértőt, ezt szívesen meghagyom másnak.
De mondjuk egy Jablotronhoz se menjen ki akárki, csak mert van vagyonvédelmi telepítő okj-s papírja.
Szerintem. :)
előzmény: handras #42

Nem elérhető handras

• Szakember
  • Ős tag
Véleményen szerint a nagyker senkit se ajánljon!

Nem elérhető Kovács József

• Szakember
  • Törzstag
Én egy vidéki szerelő vagyok de a Power-el már volt kapcsolatom, én szerintem egy vagyonvédelmi nagykereskedő cég és korrekt. Azt, hogy nem irányítja át a végfelhasználót egy másik telepítőhöz ezt jogosnak tartom, mert én a 30 éves telepítői gyakorlatomban már találkoztam olyan ügyféllel, aki nem fizette ki a telepítő felé a tartozását, hanem odahívott egy másik telepítőt aki újraindította a rendszert és ezzel  ő szerinte minden rendben volt.
A Power már nekem javított olyan rögzítőt amit nem én vásároltam tőle, de az ügyfél a telepítőjét nem tudta elérni ezért megkért a javításra. A javításkor kiderült, hogy 2 év garancia van rá és így garanciálisan megjavította, pedig nem is vittem a számlát, hanem a gyári szám alapján.

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
Ja h már van is plakáty az ajtóban hogy prosec viszonteladó a Power
hát nem mindenben lehet egy cég tökéletes :)
De konkrétan én is ott szok lenni évek óta minden Poweres bulin és ...:)
És valóban örülök, ha egyet értünk abban amikről itt írogatunk, és valóban a cél az hogy ne bagóért árusítsa ki pár cég a szakmát. És hogy a kontárok azok meg főleg ne.

előzmény: papppapa #39

Nem elérhető papppapa

• Törzstag
Bocsánat de az én értékrendem az amit te is képviselsz előző beírásaid alapján miszerint csak és kizárólag képzett és képzéseken résztvevő telepítők telepíthessenek .A kontárokat ki kell vetni .

Ennek az útja ha a nagyker megkövetelné ezt tőlünk már mint a rendszeres képzésen való részvételt .
Pontosan a Power döntse el kit ajánl mert utána valamilyen szinten az ő felelősségük is lesz . Ezéert szorgalmazom a elepítők kötelező képzését .......
Nem értem amit írok azt el sem olvassátok ?
Érdekes de minden Power -es bulin ott van Prosec-es Évike és népszerűsíti a cégét .Ezért bátorkodtam feltételezni a szoros kapcsolatot a két cég között .
előzmény: Lacy #37

Nem elérhető papppapa

• Törzstag

Én az egyértelmű megfogalmazásoktól nem sértődöm meg és próbálok senkit sem megbántani bármit is  . Amúgy roppant sziporkázó megfogalmazást használsz időnként biztos sokan értékelik is a fórumon . Végig olvastam és aki bármilyen gonddal esetleg urambocsá valamiyen ordító hülyeséggel terhelt beírást eszközölt azt mindig szerényen és lényegre törően főleg nem bántóan tereled a helyes irányba évek óta .Egyébként  filozófiánk tökéletesen megegyezik az ügyfelek "kiszolgálása" irányában csak próbálok nem túl markánsan fogalmazni de sajnos ezt sokan félre értik/tették vagy értelmezik/tették/ .
Abban azért gondolom egyet értünk hogy mi vagyunk az ügyfélért és nem ő értünk .Értem ezalatt az egész értékesítési láncolatot gyártótól ,nagykerestül , telepítőstül .

Üdvözlettel 
előzmény: Lacy #36

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
erre meg annyit:

2. Had legyen a Power saját döntése, hogy kit, vagy melyik telepítőt, vagy céget részesít előnyben ha ilyen megkeresés érkezik.
A   másik meg hogy ne már a Te értékrended szerint levő legyen hogy ki kapna munkát általuk.
Azok az idők rég voltak mikor egy vagyonvédelmi bolt el tudott látni egy szerelőt napi szinten munkával.

3. tarolás és Mari nénik
ezt a piacot már sokszor és sokan letarolták, ezért -is - nem szerencsés ez a megfogalmazás, de sajnos itt a hozzáállás nem szerencsés és nem is csodálkozom hogy a "tarolásban" nem találtál partnerre a Powerben.

Hidd el van nekik annyi forgalmuk - ellenben távfelügyeletük meg NINCS  (vs Trióda akinek meg igen) így aztán megint nem csodálkozom, hogy mért nem te vagy a megfelelő partnerük.

Ráadásul mért lenne érdekük hogy téged preferáltan kezeljen egy adott területen ahová (véletlenül) boltot nyitottak, és ez mért jogosítana fel bárkit bármire főleg letarolásra?
Szóval ez a mentalitás nem jó pont ilyen letarolós volt a Cityalarm, meg is nézheted most hol van, és milyen szarokat hagyott maga után amiket a legjobb indulattal se neveznék rendszernek, vagy pl ilyen akciós letarolást elősegítő üzletek és cégek vannak szép számmal sajnos, kezdve az általad istenített Triódával, folyt a Delton vagy az összes riasztóbolt pont akármik, és had ne folytassam azö sszes olyannal akik akciós riasztószettekkel és árakkal vannak kinn a neten.
számomra azok mind a gödörásás mesterei de nem a szakmának a megbecsülői akik fillérekért árusítják ki a tudást.

Van egy pár szakmabeli ismerősöm, elképesztő dolgokat meséltek már akinek az én régóta tisztában vagyok ezzel, szóval fejlettebb kultúrájú helyeken egy szakmánkbeli az úgy számláz, hogy az anyagköltség (ami ott se kicsi sőt a mi árainktól jelentősen több is lehet) szóval az anyagár 4-5 szöröse a munkadíj és ez akkor még a nem drága telepítő kategória.
Csak nálunk az van hogy az a faszagyerek aki majdnem ingyen dolgozik, és ezért van hogy egy nyitásérzékelő néha egy egy ajánlatban amit szoktam látni, 5000 ft, és egy sziréna a'la Soló 30000ft.
a munkadíj meg 20000, egy 10-15 infrás rendszerre.
Ki a bánat hiszi el, hogy 2-3 ember 1-2 napig melózik 20 ropiért? nagyon gyengeelméjűnek kell lennie aki ezt így megeszi.
Na mindegy most már belekalandoztam sok másba is, de csak arra akartam rávilágítani, hogy az ilyen "letarolós" gondolatmenetű emberek több kárt okoznak a szakmának mint hasznot az ügyfélnek meg maguknak.
előzmény: papppapa #35

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
megpróbálok úgy válaszolni hogy ne érezd sértőnek...
Ha te úgy érzed jól magad, hogy a végfelhasználó alkalmazottjaként éled napjaid, hát .. volt egy mondás, hogy mindenki úgy élvez ahogy tud.
Én megelégszem azzal, hogy megbecsült szakembere vagyok az ügyfélkörömnek, de ENGEM NEM !!! csak a szolgáltatásom és az általam szerelt eszközök amiket megvettek.
És ehhez tartom is magam. Ment el nekem ügyfél a "háztól" mert pont úgy viselkedett az Ő pénzéért, hogy én meg azt említettem meg neki amit az imént írtam is, nem engem vett meg, és soha nem is fog, mert annyi pénz nincs.
AMúgy te olyanra is válaszoltál, amit nem feléd írtam hanem mindigehes usernek.  8)
előzmény: papppapa #31

Nem elérhető papppapa

• Törzstag
 Lehet hogy nem fogalmazok egyértelműen  megpróbálom még egyszer egyszerűbben :
1 , Én sehol sem írtam hogy Power szolgálja ki a végfelhasználokat de  amennyiben megtalálod küld át legyél szíves köszönettel veszem és javítom .
Azzal hogy Power nem szolgálja ki a végfelhasználókat egyetértek ismétlem egyetértek !
Ez korrekt !!
2 , Azzal hogy a beeső végfelhasználókat elhajtja ahelyett hogy az általa ismert bármelyik telepítőhöz / nem hozzám / esetleg hozzád bárkihez aki ért is a termékeihez na ezzel nem értek egyet
Egy végfelhasználó aki valamikor megtisztelte vásárlásával egy telepítőn keresztűl Poweréket és most gondja támadt mert telepítő eltünt összeveszett vele stb mit tud csinálni kihez fordul szerinted ? A forgalmazóhoz aki elhajtja ahelyett hogy ajánlana egy általa ismert ellenőrzött szakembert .Nem engem, hanem téged vagy valakit , bárkit csak hozzáértő legyen és ne egy önjelölt "jól"képzett polihisztor villanyszerelő és többiek .
Végfelhasználó boldog , elégedett és máskor is Paradox-o t stb-it vesz Poweréktől áttételesen .Folytassam a gondolat menetet ?
Tarolás és Mari néni :
A javaslat arról szólt hogy mivel egy olyan területen nyitottak boltot ahol egységnyi terüeten viszonylag nagy számú potenciális tehát fizetőképes lakos van próbáljuk meg becserkészni őket egy távfelügyeleti kombinációval .Ehhez nem kell semmilyen üzleti terv csak körbenézni az ajtón kívülre   osztani szorozni a valószínűségi egyenletekkel amik a közgazdaságtanban már jól bevátak .
Amennyiben egy "szerencsétlen "jószándékú végfelhasználó mégis beesik , hogy milyen módon és kivel stb
akkor nem azza kell elzavarni hogy ez nagyker és nem jöhet be  hanem elküldeni pld : hozzád vagy máshoz aki Power-en keresztül felszereli .
Remélem segítettem rávilágítani arra amire gondolok .
További szép napot neked is .

előzmény: eXtra #34

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!