erre meg annyit:
2. Had legyen a Power saját döntése, hogy kit, vagy melyik telepítőt, vagy céget részesít előnyben ha ilyen megkeresés érkezik.
A másik meg hogy ne már a Te értékrended szerint levő legyen hogy ki kapna munkát általuk.
Azok az idők rég voltak mikor egy vagyonvédelmi bolt el tudott látni egy szerelőt napi szinten munkával.
3. tarolás és Mari nénik
ezt a piacot már sokszor és sokan letarolták, ezért -is - nem szerencsés ez a megfogalmazás, de sajnos itt a hozzáállás nem szerencsés és nem is csodálkozom hogy a "tarolásban" nem találtál partnerre a Powerben.
Hidd el van nekik annyi forgalmuk - ellenben távfelügyeletük meg NINCS (vs Trióda akinek meg igen) így aztán megint nem csodálkozom, hogy mért nem te vagy a megfelelő partnerük.
Ráadásul mért lenne érdekük hogy téged preferáltan kezeljen egy adott területen ahová (véletlenül) boltot nyitottak, és ez mért jogosítana fel bárkit bármire főleg letarolásra?
Szóval ez a mentalitás nem jó pont ilyen letarolós volt a Cityalarm, meg is nézheted most hol van, és milyen szarokat hagyott maga után amiket a legjobb indulattal se neveznék rendszernek, vagy pl ilyen akciós letarolást elősegítő üzletek és cégek vannak szép számmal sajnos, kezdve az általad istenített Triódával, folyt a Delton vagy az összes riasztóbolt pont akármik, és had ne folytassam azö sszes olyannal akik akciós riasztószettekkel és árakkal vannak kinn a neten.
számomra azok mind a gödörásás mesterei de nem a szakmának a megbecsülői akik fillérekért árusítják ki a tudást.
Van egy pár szakmabeli ismerősöm, elképesztő dolgokat meséltek már akinek az én régóta tisztában vagyok ezzel, szóval fejlettebb kultúrájú helyeken egy szakmánkbeli az úgy számláz, hogy az anyagköltség (ami ott se kicsi sőt a mi árainktól jelentősen több is lehet) szóval az anyagár 4-5 szöröse a munkadíj és ez akkor még a nem drága telepítő kategória.
Csak nálunk az van hogy az a faszagyerek aki majdnem ingyen dolgozik, és ezért van hogy egy nyitásérzékelő néha egy egy ajánlatban amit szoktam látni, 5000 ft, és egy sziréna a'la Soló 30000ft.
a munkadíj meg 20000, egy 10-15 infrás rendszerre.
Ki a bánat hiszi el, hogy 2-3 ember 1-2 napig melózik 20 ropiért? nagyon gyengeelméjűnek kell lennie aki ezt így megeszi.
Na mindegy most már belekalandoztam sok másba is, de csak arra akartam rávilágítani, hogy az ilyen "letarolós" gondolatmenetű emberek több kárt okoznak a szakmának mint hasznot az ügyfélnek meg maguknak.