Szerző Téma: Techson DVR-557 /8 DVR password visszaállítás, vagy powerbizt.hu ismerős  (Megtekintve 22506 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető bcslaci

• Szakember
  • Ős tag
"Megnyílt az új bolt mellettem lévő házban .Öröm boldogság stb , emil egyből tulajnak /BA/.üzletvezetőn keresztül /SzÁ/ hogy az egész telepet taroljuk le Pro-sec -el karöltve mivel itt lakom"

Ha öt utcával arrébb van a bolt akkor már nem lehet tarolni?

Nekem nincs poweres ismerősöm, a nevem sem szerepel egyetlen poweres számlán sem, semmilyen jogviszony nem fűz hozzájuk, hátrányos helyzetű vidékiként viszonteladótól vásárolok (powerestől) és eddig bármi problémám volt, felvettem a telefont és megkaptam a segítséget.

előzmény: papppapa #8

Nem elérhető papppapa

• Törzstag
Miért nem egyből Power-ékhez vitted ők biztos ingyé csinálták volna mert vagyonokat hagysz ott ennyi minimum járt volna  . Nem?
előzmény: Lacy #12

Elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
Trióda? a vakbelem kacag
2 ft-ért az összes anyjukat típusok
én azóta (na meg addig se sűrűn) nem járok oda, mikor egy 728U lockolására kértem emailben ajánlatot, írták hogy 2000 ft. pár hét múlva elküldtem egy kollegámmal a panelt, vitte ő is az övét, aztán mikor elhozta mondja hogy "kicsit" drágább volt, 9500 ft bruttó a kettő..
az nettó 3800/db (még 25% áfa volt)
na konkrétan az anyjuba.. sajnos az emailt sikerült valahogy elsinkófálni így nem tudtam visszamenni és élőszóban a k- anyjukhoz transzportálni

előzmény: papppapa #8

Nem elérhető mindigehes

• Kezdő tag
  • **
Ha legközelebb arra jársz, beviszed nekem? Ha már érted a filozófiát, ami ez alatt rejlik...

komolyan kérdem.
előzmény: Lacy #10

Elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
ha már autózol

elmész a szalonba, hogy adjanak el már neked futómű fék és egyéb ilyen alkatrészeket.
A normális kereskedő az azt fogja mondani, hogy oké, de akkor lássam az autószerelői bizonyítványod.
Mert ezekhez azért anélkül különösen meredek hozzányúlni szakképzettség nélkül.
a lelkes amatőrség meg pár halálos áldozatot is csinálhat.
Oké hogy itt nem olyan nagy a tét legalábbis halálos végkimenet nem lesz ha valaki nem tud belépni a dvr menüjébe :) vagy a riasztó kódjával.
De engedtessék meg, hogy amihez szakember kell ahhoz az is férjen csak hozzá.
Tehát a megfelelő megoldás: kihívsz egy szakit, aki elviszi  a dvr-t a Powerbe vagy akárhová ahol meg tudják oldani a dolgot.
Másrészt ha belegondolsz, hogy ez a rohangálással meg a javítással (kikódolás munkadíjával) mennyibe van akkor már lehet hogy jobb megoldás egy új 8-as dvr nem lesz több a végelszámolásnál.

előzmény: mindigehes #7

Nem elérhető papppapa

• Törzstag
Többször javasoltam hogy tegyék kötelezővé az oktatásaikon való részvételt és hozzák létre a minősített Paradox telepítői titulust akit bátran ajánlhatnának a beeső ügyfeleknek és csak azok vásárolhatnak akik részt vettek megfelelő óraszámmal . Azt hiszed érdekelt valaki a cégnél ?Mai napig semmilyen választ sem kaptam pedig ez  megvédené a kontároktól ezt a központ családot mert lehet szidni meg ekézni de szerintem az egyik legjobb és innovatívabb rendszer .
Amennyiben kedves Lacy kolléga rád jobban hallgatnak és egyetértesz velem akkor vesd fel nekik .
Minden leírtat vállalok névvel .
előzmény: Lacy #6

Nem elérhető papppapa

• Törzstag
Sziasztok !/Lacy -nek különösen /

Akkor egy konkrét Power-es gyöngyszem :
Megnyílt az új bolt mellettem lévő házban .Öröm boldogság stb , emil egyből tulajnak /BA/.üzletvezetőn keresztül /SzÁ/ hogy az egész telepet taroljuk le Pro-sec -el karöltve mivel itt lakom stb .Nagy ívben lesz@rták az emilemet mai napig nem válaszoltak .Megkeres élőben személyesen SZÁ aki közölte az arcomba" őket nem érdekli a Mari néni riasztó igénye".Tanképpen ez is egy üzlet politika .
Ennyi .Ezek után Trióda ..eggem is kinyalják akkor is ha 20 e Ft -t vásárolok és akkor is ha 500e Ft-ért .
Ismétlem a Power műszaki csoportja  szuper , gari kezelése korrekt egyedül ezek az apró információ áramlási anomáliák vették el a kedvem tőlük .

Nem elérhető mindigehes

• Kezdő tag
  • **
Értem.

Van egy forgalmazó, és elad egy terméket. Ezt egy telepítő cég felszerelte évekkel ezelőtt, és eltűnt, mint a kámfor. Van egy user, aki használni szeretné a cuccot. Megkeresi a forgalmazót, hogy ez a szitu. A forgalmazó még válaszra sem méltatja.

Korrekt.

Példa másik szituban:
Veszel egy autót egy Suzuki szalonban. Használod. Elveszik az egyik kulcs. Felhívod a másik suzuki kereskedést, akik rádcsapják a telefont, ők "nem tudnak" segíteni.  Ekkor elmész az importőrhöz, akik válaszra sem méltatnak, hisz Te tehetsz róla, hogy elhagytad a kulcsot.

Ez is korrekt, ugye? Pedig a Suzukit csak a Suzuki gyárt, ahogy Techson szemetet is csak a Power forgalmaz.

Valahol érthető a Te álláspontod is, de ebben a helyzetben nem erről van szó. Nem azt szeretném, hogy adjanak 90% kedvezménnyel egy új DVR-t, amit eladok a vaterán, vagy itt, újként, hanem azt, hogy amit megvettem, és kifizettem, és aminek az ára az importőrél van, hisz tök mindegy ki.. Te, vagy Pityipalkó kft. vette meg annó, az az ő forgalmukat IS gyarapította, ahhoz álljanak korrektül.

Ha meghal, elköltözik, lebénul, vagy nyugdíjba megy a telepítő, minden user, aki Tőle vásárolt, vegyen újat mindenből? Ezt Te sem gondolhatod komolyan.

Én semmi mást nem szeretnék, csak használni valamit, amit kifizettem, még ha az én/más hülyeségemből adódóan a jelszó el is kallódott.

Elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
Kérdés az, hogy vizsgázott végzett bejegyzett rendőrségi engedélyes telepítő vagy -e?
mert ha igen akkor semmi gond.
Ha nem akkor szopacs, sajnos - már az olyanoknak mert nekünk hálaisten meg hála Power nem sajnos.
Igen ez egy szakma és igen minimális elvárás, hogy ne olyan görényekkel legyen tele a net, akik 20 forintért anyukájukat.. és akciózzák az ingyenes riasztórendszereket meg a 40e-s kameraszetteket.
Abból megélni nem lehet csak vegetálni meg arra jó hogy a szakmai önbecsülést a nullához közelítse, de szerencsére vannak még normálisak, pl a Power, aki a nálunk bejegyzett telepítőknek minden segítséget megadnak, de ugye azt se kell mondanom hogy ők is másképp viszonyulnak egy olyan bejegyzetthez aki évente 2-3 alkalommal vásárol és akkor se 7 számjegyűt, vagy pl mi "néhányan" akik heti 2-3 alkalommal is otthagyunk kisebb vagyonokat.
Lehet ezt diszkriminációnak is felfogn, de mindenki szívesebben támogat egy olyan partnert, aki aktív és nem feltétlen azokat akik egy egy akció miatt esnek be vásárolni.

Na szóval ez nem tartozott egészen a konkrét válaszhoz, de ezt itt akkor is el kellett mondani.

előzmény: mindigehes #3

Nem elérhető eXtra

• Szakember
  • Ős tag
Többszász ezer forintos projektnél az EK nyilatkozatot több emilemre és szóbeli igéret ellenére a mai napig sem küldték el .

Csak halkan jegyzem meg, hogy a nagykereskedők általában azt nevezik "projektnek", ami egy készpénzes számla határait meghaladja, ill. válság esetén legalább megközelíti azt...  ;)
előzmény: papppapa #4

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!