Biztonságtechnika Fórum
2002-től a magyar biztonságtechnika legnagyobb szakmai közössége...
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérjük
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
ebben a témában
ebben a kategóriában
bárhol az oldalon
Google egyéni kereső
Főoldal
Fórum
Fórumok
Összes olvasatlan téma
Hozzászólások időrendben
Saját könyvjelzőim
Keresés a fórumban
Archívum (régi fórum)...
Keresés az archívumban
Letöltés
Kellékek
CCTV segédeszközök...
Objektív fókusztávolságának meghatározása
Objektív látószögeinek kiszámítása
Tervezési segédeszköz IP kamerához
UTP tápkalkulátor (PoE)
Kapcsolási rajz készítő
Ellenállás színkódok
ElectroDroid
Adatvédelmi tájékoztató
Kapcsolat
Regisztráció
Biztonságtechnika Fórum
»
Tűz- és behatolásjelzés
»
Egyéb
»
amax autóriasztó
Nyomtatás
Oldalak:
1
[
2
]
3
4
5
Összes
Szerző
Téma: amax autóriasztó (Megtekintve 15828 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
SLC
Szakember
Ős tag
Re:amax autóriasztó
2014. Január 15. - 12:16:45
0
Jogos!
Akkor meg drótot mindenhova
"1hetes készenléti idejű"=1 napos aktív használatú
előzmény:
L. Pásztor #28
L. Pásztor
Szakember
Ős tag
2014. Január 15. - 12:15:37
0
...Bocs hogy bele vau-vau,Laci készülékét használom már kb 9 hónapja és pont az említett Amax 3540essel.Eddig hibátlan,viszont az enyém még a helyfelismerést még nem tudja
Ha van kedved játszani vele, gyere el és kicserélem (muszáj, mert más benne a GSM) egy újra, ami tudja a helymeghatározást is ...
PS: csak úgy ... mellékesen ... jegyzem meg, h nagyon szeretem a Raffaello-t ...
előzmény:
topi #23
Szilco
Törzstag
2014. Január 15. - 11:39:14
0
Szia!
Figyelemmel kísértem az itteni hozzászólásokat, megnéztem a terméket a honlapotokon, végigolvastam a leírását, összességében pozitívan értékelem a terméket.
DE. Felmerült bennem egyelőre 2 dolog, amire nem kaptam választ.
1. Mi van, ha olyan helyen parkoltam le, ahol nincs térerő? Nem egy mélygarázsban sajnos tapasztaltam már ilyet.
2. Mit csinálok, ha beadom a szervizbe az autómat, hogyan nyitják-zárják ott, ha pl. kulccsal nem lehet, mert le van dugózva a zár?
Ezeket nem kötözködésképpen kérdezem, de tényleg érdekelne, mert amúgy szimpatikus a rendszer.
Előre is köszönöm a válaszodat.
előzmény:
L. Pásztor #28
L. Pásztor
Szakember
Ős tag
2014. Január 15. - 10:38:35
0
... Konzervatív nézeteim miatt én nem bízk a GSM/Internet alapú vezérlésekben..."
A bizalom és tapasztalat két különböző dolog. A tapasztalat az, h a GSM üzembiztonsága ma már többszöröse a 433 és 866-énak. Két személyes nem régi szösszenet: tavaly a Roger Waters koncert után a Papp László alatti parkolóban kb. 10 percig nem tudtunk bemenni a kocsiba, mert mindenki egyszerre próbált nyitni, nem csak mi, más se ... Aztán most karácsony előtt ugyanez volt egyik pláza alsó parkolójában, és rá másnap a teszkó nyitott parkolójában is ...
Aztán egy komolyabb mérés-sorozatot csináltunk egy multi (nem kereskedő) megbízásából a 433 és 866 sávokra tett rövidtávú adatátvitelre. Az eredmény (összeköttetés biztonsága) katasztrofális volt ...
Aztán ha már biztech: egy 433-as diszkrét frekit 1/100-ad akkora teljesítménnyel lehet lockolni, mint egy 900/1800-es több 10 MHzes sávot. Így a némításhoz 20-30 méterről a GSM-nek már nehezen eldugható méretű antenna és akku kellene ...
Aztán egy ugrókódos autót kinyitni (kód-elnyomás, másolás- és újraküldéssel) pillanatok alatt lehet, pár száz dollárért van kütyü a neten.
Aztán a hívószám azonosítású GSM-be belenyúlni az országban a szolgáltatót leszámítva max. 2 helyen ha tudnak ...
... de szívesen nyomkodom a távirányítót inkább, mint hogy szívjak egy lmerült mobil, vagy feltört netes kapcsolat miatt
Először is nincs feltört netes kapcsolat ! Az előbb írtam ! Másodszor: ma már az 1 hetes készenléti idejű mobilok világában akinél lemerül a mobil ... az megérdemli !
előzmény:
SLC #25
SLC
Szakember
Ős tag
2014. Január 15. - 09:39:17
0
Nem.
A riasztón van egy csatlakozó korbács 3-vagy 4 szál mazzaggal, ha jól emlékszem.
Ez a bemenettanítható.
Az autó rádiós vevőjének vezetékeire + kp zár vezetékére kötve tudja a riasztó, hogy mikor mi történik.
A BUS-osnál már nemműködik, de analóg kp-zár vezérléseknél használtuk így.
előzmény:
handras #26
handras
Szakember
Ős tag
2014. Január 15. - 08:25:07
0
Meg tudom neki tanítani a kocsi távirányítóját?
előzmény:
SLC #25
SLC
Szakember
Ős tag
2014. Január 15. - 08:02:02
0
Itt van a kezemben 2db TV a megbeszéltek szerint eljuttatom.
Az Amax riasztó elég jó kis kütyü, tudja fogadni egy tanítható bemeneten a gyári(kulcsba épített) távirányítós autók jelét. Gondolom ezt a bemenetet használná fel a GSM-től jövő nyiz/zár -ra.
Konzervatív nézeteim miatt én nem bízk a GSM/Internet alapú vezérlésekben.
Bár plussz vacak a zsebemben de szívesen nyomkodom a távirányítót inkább, mint hogy szívjak egy lmerült mobil, vagy feltört netes kapcsolat miatt
Volt kollégám még így is (távirányítós központizár-riasztó) további biztosítékként az autójában az ajtó nyitás szálakat egy szerszám nélkül elérhető, de mégis rejttt helyre kivezette, mert sz@r dolog amikor a horváttengerparton bezárja az ember a kulcsot az autóba.
előzmény:
handras #24
handras
Szakember
Ős tag
2014. Január 15. - 01:13:16
0
És hogy kötötted rá, hogy vezérelje az amaxot?
előzmény:
topi #23
topi
Kezdő tag
2014. Január 14. - 22:14:29
0
Bocs hogy bele vau-vau,Laci készülékét használom már kb 9 hónapja és pont az említett Amax 3540essel.Eddig hibátlan,viszont az enyém még a helyfelismerést még nem tudja
L. Pásztor
Szakember
Ős tag
2014. Január 14. - 11:23:04
0
Van bemenetük, csak meg kell találni a panelen. Erre írtam, h szerelő kellhet hozzá. És direkt relés a kimenete, így illeszethető is bármihez. (vannak akik állófűtés vezérlést vagy ülésfűtést is bekötik rá)
Másrészt prepaid kártya is tud GPRS-t. És nem horror áron. A készülék pedig csak akkor használ GPRS-t ha riasztás van, illetve akkor, ha lekérdezed SMS-ben h hol az autó. Egy-egy ilyen mozzanat ára sem több 20Ft-nál ... és mivel folyamatos trackinget pontosan ezért nem tud, (nem is arra készítetük) így nem is tudja leszívni a kártyát.
előzmény:
handras #21
Nyomtatás
Oldalak:
1
[
2
]
3
4
5
Összes