Elméletben, nem úgy van, hogy aki nem villanyszerelő / villamosmérnök, az hozzá sem nyúlhatna a 230V-os hálózathoz ?
Elektronikus vagyonvédelmi papírral, csak gyenge áramot lehet buzerálni nem ?
Meg persze, ha csak rákötöd direktbe a konnektorra és nincs neki külön megszakítója, ha vmi zárlat van, elmegy a fél házban az áram, akkor kit fognak elő venni ?
Vagy, ha az összekötött konnektorba teszi az ügyfél a 2500Wos fúrógépet, ami leülteti az elektromos hálózatot és pl kimegy a bizti a riasztó trafóba, akkor kimentek ingyen hibát javítani ?
Nem kötekedni szeretnék, csak kíváncsi vagyok, hogy ti hogy oldjátok meg a dolgot, mert pl én, soha nem kötöttem direktbe a riasztót konnektorba, vagy kötő dobozba, vagy kiépíti a villanyszerelő a külön a megszakítóval az áramkört, vagy konnektorba dug-villával csatlakoztatom a riasztót. (Lehet, hogy sokan elborzadtok emiatt, de nekem nem éri meg, hogy halálra pereljenek, mert nem szabályszerű vmi)
Például kaputelefon "gyengeáramú" trafót sem szereltem soha villanyóra szekrénybe sem, mert nem szabályos, egy normálisabb elmű ellenőrzéskor bukhat az ember, sztem, ha "kókányol".!