Hmmmm ... nem kifejezetten az eszközzel kapcsolatos, arról most nem beszélnék ... vélményem megtartom magamnak.
Nézem a fórumon az ilyenforma kérdéseket, és ezek kapcsán én is kérdezek: csak úgy általában ... hogy lehet egyáltalán megvásárolni valamit (alsó hangon 10kHUF felett), amiről nem lehet tudni mi a termék neve, ki gyártotta, mi a cég/manusz neve, mi az elérhetősége ... vannak akiknek ennyire mindegy
Elvben ez egy erősen bizalmi terület és szakma ... vakon bármit meg lehet venni és telepíteni csak azért mert ez volt kéznél ... vagy mert ez volt olcsó ? Komolyan nem értem ...
Az egy dolog, h én már régóta sehova nem teszek/tetetek be olyan elektronikai alkatrészt, ami eredete bizonytalan és lenyomozhatatlan ... de ha egy berendezében összefutnék ilyennel, első dolgom lenne tövestől kitépni és kicserélni, mert ... hogy lehet olyanért felelősséget vállalni, amiről azt sem tudom mi az ... mert a gyártója azzal a hátsó szándékkal gyártota le, hogy ne is lehessen megtudni ki gyártotta azt ...
Tényleg nem értem .... Ti értitek ?