Szerző Téma: Digiplex  (Megtekintve 58649 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető mountainman

• Ős tag
Re:Digiplex
#88 2014. Január 16. - 23:41:26
0
Mellesleg van megoldás a problémádra, de hát az üzlet, az üzlet!
előzmény: papppapa #87

Nem elérhető papppapa

• Törzstag
#87 2014. Január 16. - 20:09:11
0
Így is felfoghatjuk de hidd el van aki drámaként éli meg ha beletákolok  TM 50 é-be egy piezót vagy tolatás jelzőt ....
előzmény: Lacy #86

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#86 2014. Január 16. - 18:56:23
0
Minden esetre azt leszögezhetjük, hogy jelenleg olyan központ nincsen a piacon de talán a világon se, amelyik mindenki igényének és kívánalmának megfelel :)
Meg még egy ideig nem is lesz, de ha a Digiplexnek ez lesz továbbra is a legnagyobb porblémája hogy nem csipog a kezelő stay élesítésnél, hát én elég boldog leszek :)

Nem elérhető papppapa

• Törzstag
#85 2014. Január 16. - 18:13:23
0
Igazad van , bocsi
előzmény: mountainman #84

Nem elérhető mountainman

• Ős tag
#84 2014. Január 16. - 07:08:19
0
 :) Az első verziót nem én küldtem. :)
Az ünnepi funkciót tekintve, biztos voltam benne, hogy konkrét esthez kell. ezért is írtam, mert volt már hasonló esetem, de én nem lehettem a telepítő, az ismert okokból kifolyólag.
A Paradox lexikont nem kell fejben tartani, elég ha ilyenkor van melletted Valaki, akinek a fejében ott van.
Mellesleg pgm ügyben szerintem kevés telepítő perfekt, hiszen ezt a funkciót kevesen használják.
Pedig olyat is lehet vele, hogy egy zóna teljes élesnél azonnali, stay-ben meg delay. :D
előzmény: papppapa #83

Nem elérhető papppapa

• Törzstag
#83 2014. Január 15. - 19:57:52
+1
Köszi már megoldottam .Egyéb iránt nem vallási kérdésként hanem konkrét eset miatt kérdeztem mivel kiírási feltételként szerepelt ezen tudás és éppen a konkrét műkodés éredekelt volna .
Az első válaszodban 06 volt 064 helyett elnézést kérek tőled hogy nem találtam ki és bocsánat a zavarásért elvégre mindenki rajtam kívűl Paradox tudás lexikonnal a fejében született és soha nem tévedhet vagy lehet rossz napja .

előzmény: mountainman #82

Nem elérhető mountainman

• Ős tag
#82 2014. Január 15. - 07:46:15
0
Na jó, most az egyszer: 910:064, 911:06, 912:06, utánna a partíció.
A múltkor kötött be hozzánk Digiplexet egy "telepítő".
Napokig szívott, már panelt is cserélt, de egy nyamvadt kiszállást nem volt hajlandó kifizetni, inkább szívott az azonosítóban lévő 0 digittel.
Én sem tudok mindent, de ha szükséges, viszek magammal Valakit, aki segít és nem az ügyfél előtt szenvedek.
Persze ezt sohasem ingyen várom el, mert élni és élni hagyni!

előzmény: mountainman #81

Nem elérhető mountainman

• Ős tag
#81 2014. Január 15. - 07:36:10
0
Ha az a nyomorék dösöcö olyan tuti, miért nem azt telepítesz?
Mellesleg ott van a Winload-ban az általad kívánt menüpont, de mivel nem Tőlem vásároltad, így javaslom a kereskedő műszakis kollégájának felhívását, elvégre ez a Ti bizniszetek! ;D :D :)

előzmény: papppapa #76

Nem elérhető mountainman

• Ős tag
#80 2014. Január 15. - 07:31:07
+1
Mivel itt vallási kérdésként tűnik fel az említett funkció, nézd meg a Wiki-ben az ünnep lényegének leírását.
Szerintem a kívánt időszakban, a riasztó berendezés nem zavarja gazdáját, de hogy pontosan melyik funkciókat kapcsolja ki, azt én sem tudom, de valószínűleg kussban van.

előzmény: papppapa #76

Nem elérhető papppapa

• Törzstag
#79 2014. Január 15. - 00:15:06
0
Winload 5.71 -ben nem találom .Amit írtál az ajtó belépéshez rendeli
előzmény: Nagy P #78

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!