Sziasztok
PGM konfig ügyben kérnék egy kis segítséget.
Anno megvettem a 192-es központot, .minden jóval.
Végre EGY központ vihet mindent, nem kell barkácsolni. Egyszerűen bővíthető, BUS rendszerű, sok zóna, PGM...
Nagyon tetszett mivel megtetszett lehetőség és ház vezérlés-automatizálás miatt.
(Nem kell külön mozgás érzékelő világítás kapcsolásra pl)
Amikor beüzemeltem, elszórakoztam vele, több kevesebb sikerrel, de félretettem az extrákat, gondolván, hogy mivel még elég friss a cucc, majd megoldják a továbbiakat a fejlesztői idővel. Mint riasztó és a kapuk nyitása eddig tökéletesen üzemelt és üzemel is a rendszer.
Külső GSM-el a kapu nyitás élesítés és a riasztás átjelzés is, bár öszvér megoldással, de működik.
Most ismét belevágtam, mert rá szeretném kötni a ház több fogyasztóját, ilyeneket mint dekor világítás, éjszakai fények, mozgásra bekapcsolódó lámpák...
Sajnos azt látom, hogy a dolog megfagyott az elején semmiféle fejlesztés nem történt ezen a részen, pedig amikor megvettem kiemeltnek éreztem ezeket a funkciókat.
Amint látom a "nagy testvére" sem futott be elvérzett az elején, pedig én nagy jövőt jósoltam neki a kicsit magas árazása ellenére is.
Na de térjünk vissza a problémámhoz.
A PGM-ek kapcsolása kicsit homályos és hiányolok néhány funkciót is.
Belefolyt valaki ezen részébe mélyebben, vagy csak én vagyok ilyen klinikai eset?