Szerző Téma: Laptop, oprendszer és riasztók kapcsolata  (Megtekintve 4537 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vlezlee

• Szakember
  • Ős tag
Paradoxos szoftverek tuti mennek Win10 64 bit alatt, sajnos a moxa uport1110-esemhez nincs w10 driver, emiatt vissza kellett állnom w8.1 x64-re.
előzmény: Wineman #9

Nem elérhető SLC

• Szakember
  • Ős tag
Felénk DELL lapos I7 Win10 babyware-t elég jól kezeli, már amenniyre azt a programot lehet   ;D
winload hibamentes.
Amiről halotrtam, hogy nem ment, újra telepítve a riasztós progit megjavult.
előzmény: Wineman #9

Nem elérhető Wineman

• Törzstag
Üdv!
Windows 10 mennyire kompatibilis a különböző riasztós, rögzítős programokkal? Gondolom a rögzítőket gyorsan optimalizálják, de azért a programozószoftvereket jóval kevesebben használják...
előzmény: kendre #8

Nem elérhető kendre

• Kezdő tag
  • **
Persze, az én tervem is ez, de még nemrég kezdtem a szakmát és rengeteg mindent kell még vásárolnom. Mivel laptop épp van itthon, ezért az majd valamikor az utolsó eszközök között lesz.

Igen biztató "vlezlee" tapasztalata, én is épp erre készülök. Aztán,ha mégsem megy, akkor lesz két oprendszer a gépen.
előzmény: L. Pásztor #7

Nem elérhető L. Pásztor

• Szakember
  • Ős tag
+1
Hat az a "megmaradjon a csaladnak is" az nem egy egeszseges szemlelet... szerintem.
Fillerekert van mar hasznalt laptop, munkara hurcibalni jo lehet az is, es lagalabb senki sem nyomkodja el, configolja felre, vagy torol bele valamibe, esteleg szed be valami virust. Az ilyenek miatt megtett plusz nehany kiszallas es idoveszteseg arabol mar lehet egy hasznalt lapost venni, persze nem Sony-t vagy iPad-et, de pl. Lenovo-t, Acer-t igen.

előzmény: kendre #1

Nem elérhető vlezlee

• Szakember
  • Ős tag
Ugyan virtuális gépben nem próbáltam, de szerintem ott az usb kezelésével lesznek gondok.
Én win 8.1-et használok (64 bit szintén a 6GB ram miatt): winload, babyware, dls2002, dls5, dloadx tökéletesen mennek.
előzmény: kendre #5

Nem elérhető kendre

• Kezdő tag
  • **
Hát nekem van 6 giga ramom, emiatt 64 biten tolom, nameg hivatalos is. Asszem virtuális gépen kell 32 bites oprendszert futtatnom, vagy marad az a megoldás, hogy munkára lesz egy teljesen szűz 32 bites win7 a gépen. Talán nem is nagy baj amig nem lesz másik gépem, legalább a munkával kapcsolatos dolgok nem kavarnak be a magánéleti dolgokba.
előzmény: syn7h37ic #4

Nem elérhető syn7h37ic

• Szakember
  • Ős tag
Win7 32 bit. Minden egyes általam használt riasztós és tűzjelzős szoftver elfut rajta.
A win8 egyáltalán nem jött be. Vannak olyan programok, amik hevesen tiltakoznak a win8 miatt. DOS-os programokról nem is beszélve... Bár szerencsére nagyon ritkán kell az ős DOS-os rendszerekhez nyúlni, kiveszőben van. Viszont, a mai napig van olyan új riasztó aminek a programja nem win8 kompatibilis, sőt 64 bites rendszeren sem fut el. Tehát, amíg tehetem, addig win7.

Nem elérhető kendre

• Kezdő tag
  • **
Megy a winload a 64-esen, használom, sőt még espload is megy nekem, de azt csak kipróbáltam.

előzmény: Lacy #2

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
Nekem win 8 van a laposon az asztalin meg 7-es
DE 32 bites mivel a régi DOS-os programok nem futnak a 64-esen és nekem még van bőven espload ügyfél is, illetve néha néha bejátszik a Napco dos-os verziója is.
De nem vagyok biztos abban sem, hogy pl a winload menne-e a 64-es oprendszeren. A babyware talán mert az újabb sokkal de az meg használhatatlan számomra (meg másoknak is ahogy olvasom :) )

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!