Szia!
Sajnos egyre több ilyennel találkozok. Ebben az évben már ez a harmadik, bár a nevük más, az érzékelők teljesen úgy néznek ki, mint a Rokonet Zodiac kívülről, csak van egy kihúzható antennájuk. Csak a lentebbi hozzászólásban említett Frontin van márkanév, a másik kettőn még az sincs.
A háromból kettőt már évekkel ezelőtt nem kis pénzért fölszerelt valaki. Már természetesen elérhetetlen.
Például a ház elejére föltettek egy Solot, ami semmilyen kapcsolatban nincs a központtal, és a tulajdonos most jó pár év után döbbent rá, hogy az bizony riasztáskor nem szól.
Engem meg nyaggatnak, hogy találjak már ki valamit, mert mind a hárman az ügyfeleim ismerősei. Költeni meg nem akarnak másik központra. Már többször gondolkodtam rajta, hogy egyáltalán elvállaljam e ezen ismeretlen csodák programozását, mert ezek azért nagyon sokban elmaradnak azoktól a központoktól, amiket az itt fórumozók telepítenek. Többek között én is.
Ki, hogy áll ehhez a témához? Találkoztatok már ilyen 40-50 ezer forintos vezetéknélküli rendszerekkel?