Azt (büszkén)
elmondhatom, hogy kb 22-23 éve az egyik legelső kültéri védelmi eszközt mint D&D Crow infra én szereltem fel
Kb az első vagy második darab volt az országban, és mint az -akkori Crow importőr- barátomtól sikerült megszerezni, fel is szereltem
jó lett nagyon sok évig működött.
Aztán a D&D kicsit.. elvacakólódott, és leszoktam róla.
És pont emiatt nagy örömmel fogadtam a Paradox hasonló (dupla duál) kültéri infrájának a megszületését.
Sőt mikor a - talán elsőként a világon - rádiós kivitelben is megvehető lett, az maga volt a Kánaán
A legelső ilyen rádiósok is már a 10 évhez közelítenek.
Nekem kevés gondom volt a szabotázskapcsoló hibáján kívül ezekkel, ámbár nagyon alapos és körültekintő elhelyezést kívánnak, de már kellően sok tapasztalat összegyűlt így én bátran ajánlom az ügyfeleknek.
Az NVR 780 egy jó ötlet lenne valóban a hiányosságok miatt sajnos nem tökéletes eszköz de olyan talán nincs is.
Mindenesetre pl nekem itthon is van egy
ablaksor védelmére vagy egy ház mögötti 1 méter széles kerítésig való "surranósáv" levédésére tökéletes.
Az új NV35M ... hááát az érzékelő maga telitalálat csak a szokásos idióta megoldással, ha nem jó a szoftver, majd lesz firmware uppgrade... A nyomorult tervező viszont nem csuklik sem édesanyja, ellenben az ügyfél minket emliget telepítőket.