Szerző Téma: Matrix 6  (Megtekintve 2445 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
Re:Matrix 6
#9 2016. Január 17. - 17:34:48
0
Csak Icon kezelo jo hozza.
Nem jellemzo a panel hiba, de csinalhatod azt hogy komletten veszed meg (panel+kezelo), es ha nem kellett leadod a panelt.
előzmény: vlezlee #8

Nem elérhető vlezlee

• Szakember
  • Ős tag
#8 2016. Január 17. - 17:10:55
0
Üdv kollégák,

Egyik ügyfelem nyaralójában van egy MATRIX6-os központ v1.34-es verziójú panellel, ami vagy 5 éve nem üzemel és nincs rajta kezelő, valamikor festés előtt lekerült és azóta sem találják.
Ehhez a központhoz csak az MX-LCD Ikon csatlakoztatható vagy az MX-LCD II is?
Egyeltalán érdemes foglalkozni ilyen régi panellel vagy inkább cseréljem kompletten?

A rendszer állapota még ismeretlen, csak egy képet kaptam a központ belsejéről.

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
#7 2012. Május 15. - 19:58:01
0
Próbáld ki, hogy a 2-es zónát a panelen lezárod és a kezelői kábelt csak a kezelő használja (továbbmenőt kösd le teljesen). A gyártó szerint ellenjavalt zóna és kezelői busz 1 kábelen való használata.
 :o
Ha ez nem használ, akkor kp. vagy kezelő csere lesz a megoldás.

előzmény: Pauly-D #6

Nem elérhető Pauly-D

• Kezdő tag
  • **
#6 2012. Május 14. - 20:01:15
0
1. Bejárat ajtó - ki/belépő
2. Előtér infra - követő ez a kezelővel és a nyitással egy helyiségben van, és a kezelő tápjáról kapja a delejt!(bár már ezt is kikötöttem és lezártam hátha ez okozza de szintén nem ok.
3, 4, 5 - nyitások - azonnali
6. Kp szab.

Pittyegésben szabályt nem lehet felfedezni és amikor ezt csinálja nincs hibajelzés. Tipikusan olyan mintha véletlenszerűn enyomnám a gombokat. Ilyenkor nem reagál semmire, egy kis idő múlva(1perc) kidobja az EE-t. Ekkor ha leveszem a kezelőt s helyéről és visszarakom helyreáll! Kezelő tamper kikötve! Ötlet?
előzmény: vg #5

Nem elérhető vg

• Szakember
  • Ős tag
#5 2012. Május 14. - 19:12:08
0
Az EE-ről én úgy tudom, hogy bejárati zóna riasztása és nem megsértése. Ergo ha EE-t látsz, az riasztás memória funkció melyből a kód ismételt beütésével lehet kilépni.
Hangot kikapcsolt állapotban 2 félét tud saját magától adni.
1: magas-mély kb. 3 másodpercenként-hibajelzés. Kezelőn o betű aláhúzva és egy szám, melyből a szám a hiba kódja.
2: magas trillaszerűség: ajtóharang. Menüből ki-/bekapcsolható.
Minden más hang a kezelőn megnyomás nélkül rendellenes működés.
Legalábbis én így emlékszem.

előzmény: Pauly-D #1

Nem elérhető Szabolcsr2d4

• Törzstag
#4 2012. Május 14. - 17:30:05
0
vagy esetleg infra került bejárati zónára?
előzmény: padisah #3

Nem elérhető padisah

• Szakember
  • Ős tag
#3 2012. Május 14. - 16:15:09
0
Valószínűtlen, hogy kezelő hiba lenne.
előzmény: padisah #2

Nem elérhető padisah

• Szakember
  • Ős tag
#2 2012. Május 14. - 16:14:13
0
Az EE a bejárati késleltetett zóna megsértését jelenti. Nézd át a zónavezetékelést, a tampereket, nem lehetséges-e, hogy nyitásérzékelő van és pl. mozgatja a szél?
előzmény: Pauly-D #1

Nem elérhető Pauly-D

• Kezdő tag
  • **
Matrix 6
#1 2012. Május 14. - 16:02:43
0
Sziasztok!

Pyronix-es szakik segítségére, tanácsára lenne szükségem. Feltettem első matrix 6-os központomat,  minden működik viszont a kezelő néha olyan hangot ad mint mikor benyomok egy gombot. Ilyenkor természetesen nem reagál semmire. Egy idő után abbamarad a csipogás és kiír két E betűt. 3 csavarral van rögzítve, melyek "szigetelve" vannak. Valakinek esetleg ötlete hogy mi okozhatja ezt a jelenséget, illetve ez a hibakód mit jelent? Ha esetleg másik kezelő kellene akkor van valakinek egy talonba? Nem baj ha nem új csak működjön.

Előre is köszönöm.

Üdv

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!