Szerző Téma: Paradox IP100  (Megtekintve 32312 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
Re:Paradox IP100
#83 2013. November 16. - 16:18:39
0
jobb gomb az eszközre az ablakban és ott a "register a paradoxmyhome-n re katt
utána ahogy kell :)
előzmény: vlezlee #59

Nem elérhető vlezlee

• Szakember
  • Ős tag
#82 2013. November 16. - 11:41:19
0
Üdv kollégák,

Tegnap tettem fel életem első IP modulját (IP150) de nem jöttem rá, hogy a paradoxmyhome.com-on hogyan kellene regisztrálnom az eszközt. Valaki tudna segíteni, hogy milyen adatokat és hol kellene megadnom?

Nem elérhető Georgio

• Kezdő tag
  • **
#81 2013. Július 14. - 20:46:13
0
máménemenne?  :o
előzmény: Georgio #60

Ez az én keresztem. :-(
Minden port fwd szépen megy, de az ip polling nem megy. :-(
Nagyon sokat foglalkoztam vele, írtam mindenfelé, eddig még senki nem tudott segíteni, nem tudni mi lehet a baj.
:-(

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#80 2013. Július 10. - 20:08:09
0
máménemenne?  :o
előzmény: Georgio #60

Nem elérhető Georgio

• Kezdő tag
  • **
#79 2013. Július 10. - 19:53:16
0
Nekem az iOS verzió van meg. A free abból nem tud irányítani. A fizetőst megvettem, szeretem, ajánlom. :) (Csak az a polling nem megy még mindig)
előzmény: lcseh #57

Nem elérhető Lacy

• Szakember
  • Ős tag
#78 2013. Július 08. - 18:54:50
+1
Pedig az a baj, hogy az ilyen hálózatos és egyéb számítógépes témába tartozó ügyletek ha pl egy rendszergazda szintű IT kukacot hív az ügyfél, akkor simán kiperkál 10-15e ft-ot óránként, és akkor ez még egy olcsójános
Nálunk (legalábbis a szakmában ahogy én látom) kötelező tartozék ezt ingyen vagy ha nem is úgy de a mi jóval alacsonyabb díjainkon megoldani.
Pedig hát..

Én is jártam úgy, hogy villám becsapott a házba, és kimentem riasztót ellenőrizni.
Az üf megkért, ha már úgyis fenn vagyok  palláson, akkor nézzem már meg a telefonközpontot is.
Riasztó jó volt túlélte, a telefon nem - ez így amúgy is egy csoda volt :) - a lényeg, hogy ha már, akkor van internet és az sem jó
Meg nézem, 3 router !!! a rendszerben
Egy ős öreg, az kapta a netet a modemtől, és két wifi-s, szintenként eghy kábellel összekötve a régi régivel
Na az ment tönkre.
Mondom minek ide 3 amúgy is, az egyikbe be a net a modemtől, a másik meg az elsőbe, IP cím átállít, és máris osztá a wifit mindenütt jó.
Na persze 4-re mentem hogy ne kelljen 5-től duplán fizetni (munkaidő után ugye) de így kb 6 után lettem kész.
Mikor a fizetésre került a sor, akkor kezdem mondani, hogy az én óradíjam nem az IT kukacok 10e feletti díja erre a muksó kezembe ad gy 5000-t hogy köszi, és majd szól ha kell valami illetve a telefonközpontot majd ha kifizeti a biztosító akkor majd vissza kell valamit szerelni.
Szemébe mosolyogtam, a pénzt letettem, mondom neki ne sértsen már meg, és eljöttem.
Majd egyszer csak elromlik a riasztója akkuja vagy bármilye... én várok előbb utóbb mindegyik vissza jön, ha másért nem az unlock miatt :)

Nem elérhető kero

• Szakember
  • Ős tag
#77 2013. Július 08. - 18:39:24
0
Ezekkel mind tisztában vagyok, kb. nálam is így működik a dolog.
A kérdésem igazából költői volt. :)
előzmény: czegany #21

Nem elérhető czegany

• Szakember
  • Ős tag
#76 2013. Július 08. - 13:30:39
+3
Hi!
Annyit biztos nem, hogy megérje. Az ügyfél csak az IP modulját szerette volna telepíttetni, és nem akar több napos munkadíjat fizetni. Itt jön az, hogy meg kell határozni a szolgáltatási pontokat. Meddig a telepítő rendszere, és meddig a szolgáltatóé.
Én csak a router LAN portjáig vállalom a kiépítést és a felelősséget (erről az ügyfelet is tájékoztatom).
Meg arról is, hogy természetesen be tudom állítani a routerét, és be is fogom, de ha a szolgáltatója routert cserél, vagy azon szoftvert frissít, akkor újra be kell állítani a portforwald-okat (nem ingyen szeretném megoldani).
Ha valaki ezeket a szolgáltatásátadási pontokat nem határozza meg, akkór annak sok gondja és ingyenmunkája lesz. Ezt sajnos én is tapasztalatból írom.
előzmény: kero #20

Nem elérhető kero

• Szakember
  • Ős tag
#75 2013. Július 07. - 23:43:32
0
Akkor már csak egy kérdés: Az IP100-150 modulok huszonegynéhányezer forintba kerülnek.
Mégis mennyit lehet elkérni egy ilyen többnapos szívásért?

Nem elérhető Bluesman

• Teljes tag
#74 2013. Július 06. - 13:51:30
+1
Helyzetjelentés a helyszínről: A problema megoldódott egy db SpeedPort Fritzbox beépítésével.
Mindenki boldog, de leginkább a hálózatos csávó, mert ő izzadt bele a helyzetbe ma.
előzmény: mot #18

Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!
Bezárás
Vendégként csak korlátozottan használhatod az oldalt, ezért javasoljuk, hogy lépj be vagy regisztrálj!